Blog / Fantasier / Kåthet / Oralsex / Sexäventyr / Slynan i mig / Telefonsex

Trosa eller inte trosa?

Jag har aldrig förstått mig på det här med trosor. De är ju bara i vägen, och dessutom vill jag att det ska kännas fritt och luftigt i min käraste kroppsdel.

De enda gångerna jag tar på mig trosor är när jag ska till farbror doktorn, gå på dop eller begravning (då måste man vara proper), vistas på offentliga badställen, åka skidor eller skridskor. Ja, som du ser så har jag mina idéer 😀

Om jag vill vara riktigt sexig under klänningen så tar jag på mig en korsett som lyfter upp brösten, en höfthållare med strumpeband som håller uppe mina strumpor. Men trosor? Aldrig.

På bröllop och stora fester ska man alltid vara utan trosor, likaså på små bjudningar eller restaurangbesök. Dels syns inga troskanter under mina kroppsnära tajta kläder, och dels är det lätt att bara slinka in med kuken i ett obevakat ögonblick. Eller handen … eller tungan …

Så fort jag viskar i en mans öra att jag inte har några trosor på mig, börjar det växa i hans byxor och simsalabim så blir det knulla av! Det har aldrig slagit fel. Inte en enda gång.

Och sist men inte minst så är det en stor fördel när du ringer till mig, för då glider handen enkelt och lätt in mellan låren utan att behöva trixa med resårband och annat sattyg.

Din alltid lika slampiga och kåta Hanna 😉

Olydig slyna

August 31, 2021