Blog / Kåthet / Oralsex / Sexäventyr / Sexleksaker / Slynan i mig / Telefonsex / Tjejsex

Tjejsex och stora bröst

Finns det något skönare än ett par härliga stora bröst? Tunga, mjuka och inbjudande som man bara kan drunkna i.

Jag är något av en bröstfetishist när det kommer till kvinnliga bröst. Min bisexuella väninna och jag brukar träffas då och då för en skön stund med tjejsex tillsammans. Hon har de absolut läckraste brösten jag vet! Det finns inget bättre än att massera dem, slicka bröstvårtorna så hon stönar högt. Nafsa, småbita, suga och borra in hela ansiktet mellan dem.

Det har hänt några gånger att vi haft trekant med olika män som vi raggat upp. Inget gör mig kåtare än att se henne rida en kuk i rasande fart så att hennes stora bröst guppar och flyger omkring som två vällustiga ballonger. Då rinner mina kåtsafter ska du veta.

Men hon har också en mjuk, skön bullfitta som jag gärna slickar upp medan hon knullas hårt av en kuk. Hon är som en riktig kvinna ska vara: rejäla former, stadiga lår, en rumpa man bara vill ta ett stadigt tag om, ja hela hon tänder mig något alldeles enormt. Och hon kan slicka fitta! Jösses!

Fast det är inte så konstigt kanske. Kvinnor vet ju vad som hetsar upp kvinnor, och vad som är skönt och inte. Visserligen vill jag ha kuk för det mesta, men ibland längtar jag riktigt mycket efter de där stora tunga brösten och den bulliga, saftiga fittan. Och då behöver jag aldrig be henne två gånger 🙂

Böj dig ner!

April 24, 2022

Ensamma kvällsnöjen

April 26, 2022