Blog / Sexäventyr / Slynan i mig

Tête-a-tête i trädgården

Jag vaknade imorse av ett bankade ljud utanför mitt fönster. Jag gick motvilligt upp ur sängen endast iklädd ingenting, drog undan gardinen och tittade ut. Utanför höll två byggnadsarbetare på med utformningen av min nya mur. Den ene mannen, en riktig snygging för övrigt, lyfte precis blicken och fick syn på mig stående där i fönstret helt naken. Våra blickar möttes aningen för länge, eftersom mina tankar skenade iväg om hur han också hade stått därute iklädd endast kalsonger. Eller ännu bättre; utan en tråd på kroppen! Jag skrattade åt mina fantasier om vad jag hade kunnat tänka mig att göra med mannen … det är verkligen tur att det inte syns utanpå vad man tänker! Förutom mina styva bröstvårtor då, eller min suktande blick.

Mannen utanför, som jag hörde att den andre kallade Mikael, var inte särskilt lång. Han hade ljust långt hår som han dragit bak i en tofs och massor med muskler! Han var brunbränd efter många timmars arbete utomhus, och så fantastiskt sexig! Det hettade till mellan mina ben och hela min kropp trånade efter honom.

Med rodnande kinder drog jag för gardinen och gick snabbt ut i köket för att kyla ner mig med ett glas kallt vatten. Det var en dålig nödlösning för vattnet kunde absolut inte släcka den pågående elden som nu slitit tag i mig. Jag bestämde mig för en sexig skön frukost i sängen med frukt, flinka fingrar och den blonde byggnadsarbetaren fortfarande kvar på näthinnan.

Jag fantiserade om hur jag naken gick rakt ut i trädgården, fram till Mikael och började smeka honom över kuken, utanpå arbetsbyxorna, kaxigt och utan krusiduller. Jag hade velat knäppa upp dem, dra av dem och sedan gå ner på knä framför honom och ta hans stake i min mun. Först smaka lite på ollonet, cirkulera runt det med min tunga. Framförallt fokusera på den lilla strängen på baksidan av ollonet – just där brukar många män vara extra känsliga. Jag skulle ta hela hans kuk i min mun samtidigt som jag med ena min hand lekte försiktigt med pungen. Suga och slicka hela hans kön, slicka hans pung, fylla min mun med den, och när jag både kände och hörde att han var på väg att få en utlösning, så skulle jag sluta, vänta en liten stund för att sedan börja om igen. Under hela tiden skulle han inte få röra mig utan han skulle stå lutad emot muren nere i min trädgård.

Vad tror du kommer att hända i min fantasi? Ring mig gärna och berätta om vad just du tror, eller hur du hade velat ha det. Eller också så kan jag berätta för dig, med alla smaskiga detaljer, hur det gick!

Din Hanna xx

Oralsex

April 20, 2021