Blog / Fantasier / Kåthet / Rollspel / Sexäventyr / Sexleksaker / Slynan i mig / Telefonsex

Telesex med kåta kvinnor

Det bor verkligen en kåt slyna i mig för jag kan inte tänka mig en dag utan sex. Jag vaknar kåt och jag somnar kåt. Varje dag! Ibland händer det att jag blir lite trött på mig själv, men för det mesta så tänker jag att det är bra att vara kåt. Då vet man att kroppen fungerar. Jag vet inte om jag är en nymfoman, vad det nu egentligen är? Men vad spelar det för roll? Viktigast är att ha kul, bejaka sina lustar och ta hand om sig själv.

Ett sätt att må riktigt bra på, om man är man och heterosexuell, är att ha skönt telesex med kåta kvinnor. Det är enkelt (bara ett samtal bort), kravlöst och säkert på alla sätt och vis (inga sjukdomar eller oönskade graviditeter). Dessutom är alla sköna sexiga kvinnor, på linjen, lika kåta och slampiga som jag. -Kan det bli bättre?

Jag onanerar flera gånger varje dag. Första gången brukar bli i sängen, när jag är nyvaken. Då åker handen ner mellan låren och så fantiserar jag om något skönt sexsamtal jag haft. Orgasmen kommer ganska snabbt. Ofta är man lite kissnödig när man precis vaknat och då kommer orgasmen mycket fortare. Sedan blir det ofta en repris i duschen – det är svårt att låta bli att trycka duschstrålen mot klitoris som reagerar på två sekunder. Och har jag väl börjat stimulera klittan så går det inte att sluta. Precis som när du runkar … Då är det nästan omöjligt att bara låta bli. Man vill ju ha den där orgasmen. Och sedan fortsätter dagen på samma sätt. Ibland träffar jag en älskare, men oftast har jag sköna härliga sexsamtal med underbara uppfinningsrika män som är lika kåta som jag. När du ringer till mig så är jag alltid lika kåt 😉

På våra sexlinjer finns det kvinnor för alla – unga, äldre, blonda, brunetter, rödhåriga, svarthåriga, mulliga, slanka, storbystade, småbystade, helrakade, kinky, undergivna eller dominanta. Utbudet är stort! Men trots våra olikheter har vi alla det gemensamt att vi tänder på kåta män, som vill ha telesex med kåta kvinnor. Om du bara visste hur mycket vi tänder på det. Annars hade vi ju inte varit här …

Ring till någon av oss och njut en stund. Livet är för kort för att inte få några orgasmer om dagen.

Din kåta slyna Hanna

Iskall hetta i sängen

August 24, 2021