Blog / Fetischer / Kåthet / Mina älskare / Rollspel / Sexäventyr / Sexleksaker / Slynan i mig / Telefonsex

Söndagsfrukost med Mr. Dong

Jag hade blivit lovad frukost på sängen. Nyvaken och förväntansfull låg jag och väntade på nybryggt kaffe och goda mackor. Men frukosten som serverades var av en helt annan kaliber – inte gröt, inte pannkakor, inte ägg och bacon. Nej, nej … in kommer min kära make med något helt annat.

-Va?? Jag trodde inte mina ögon!

Utan att säga ett ord ställde han sig naken vid sängen och höll fram ett silverfat med två ådriga svarta sugpropps-dildos med maffiga pungar och inbjudande ollon. Den ena var lite mindre, och den andra var enorm.

Alla tankar på kaffe och sånt försvann direkt!

Det sög till i fittan så jag fick ont av kåthet. Jag kastade av mig täcket och ställde mig på alla fyra med benen brett isär.

“Ta mig nu!”, skrek jag högt. “Ta den stora och knulla mig galen!”

“Jag misstänkte att du skulle gilla din frukost”, sa han nöjt och förde sitt ollon mellan mina blygdläppar. “Den är stor, älskling, så jag måste värma upp fittan lite först.”

Han kröp ner bakom mig och slickade mig plaskvåt. Jag var så kåt så jag höll på att bli helt skogstokig, och jag kände hur fittsafterna forsade nerför låren på mig. När tungan gjort sitt förde han in två fingrar i mig, sedan tre, och efter att ha kört dem in och ut några gånger, tryckte han in fyra. Han har rejäla händer och långa fingrar så han tänjde verkligen ut mig.

“Är du redo att ta emot trettio centimeter?”, frågade han retsamt.

Jag vet inget skönare än att bli totalt uppfylld i fittan, det ska inte finnas en millimeter utrymme kvar, så tanken på att få en trettio centimeter lång kuk i mig gjorde mig mer än redo.

“Jaaaaaa! Skynda dig, jag orkar inte vänta längre!”

Det bästa han vet är att reta mig till bristningsgränsen, så han lät mig stå där på alla fyra, med rumpan i vädret, utan att göra någonting mer än att beundra min bakdel.

Men så äntligen tog han fram den enorma dildon och höll upp den framför mitt ansikte. “Är du säker på att du vill smaka på den här bamsingen?”

“Ja älskling”, kved jag fram. “Sätt igång nu”.

“Först måste du ge Mr. Dong en avsugning så han blir riktigt våt”. Han förde dildo-ollonet över mina läppar och tryckte in det i munnen.

Det var stort så saliven rann till direkt.

Med en snabb rörelse var han nere vid min rumpa igen, och stod på knä bakom mig. Han klatschade till mig över ena stjärthalvan medan han tryckte ollonet mot min fittöppning. Långsamt, långsamt tänjde han ut mig med dildon, och med rörelser som att han skruvade in den, gled den djupare och djupare in. När han inte kunde komma längre in, gjorde han några snabba juck och drog sedan ut den igen. Sedan började han om proceduren från början tills jag var så uttänjd och våt att han kunde ge mig en ordentlig omgång med Mr. Dong.

Min man blev ju givetvis störtkåt själv, så efter att jag fått min första orgasm fick Mr. Dong vila en stund och lämna plats åt en kuk av kött och blod. Det tog inte lång tid förrän han sprutade så det stod härliga till. Jag kände hur sperman pumpades in i mig och jag älskade varje sekund av det.

Jag bönade honom att fortsätta för jag ville bara ha mer och mer.

Nu, när jag alldeles plaskvåt, körde han in dildon i ett enda huj. Ända in i botten!

“Du är den bästa slynan jag vet”, sa han nöjt medan han råknullade mig med med Mr. Dong.

Synen av den stora svarta dildon som nu hade vita strimmor av sperma på sig, hade gjort honom stenhård. Han fortsatte knulla mig med dildon medan han tryckte sitt ollon mot min analöppning.

“Kör in den”, ropade jag. “Fyll mina hål och bara ta mig!”

Han gjorde som jag bad honom och knullade mig både hårt och mjukt, långsamt och snabbt, och länge länge!

-Vilken underbar söndag!

Din kåta Hanna 😉

Livets nektar

August 27, 2021

Trosa eller inte trosa?

August 30, 2021