Blog / Fantasier / Kåthet / Oralsex / Sexäventyr / Slynan i mig / Telefonsex

Slicka mig bakifrån

Lika mycket som jag njuter av att suga kuk, njuter jag av att bli slickad. När jag känner tungspetsen leta sig in mellan mina blygdläppar för att sedan gå på upptäcksfärd bland veck och mjuka kullar, blir jag helt galen av kåthet för att min klitoris skriker av längtan.

En man som behärskar konsten att slicka en kvinna, kommer alltid att lyckas fånga hennes hjärta. Kom ihåg det! Det finns inga rosor, kärleksord eller choklad i hela världen som kan ersätta detta.

Min absoluta favorit, som ger mig fantastiska orgasmer, är när jag blir slickad bakifrån. När tungan tränger in mellan låren och tvingar mig att sära lite på benen, börjar fittsafterna rinna direkt. Då lyfter jag upp rumpan, och trycker mig mot ansiktet, så att tungan kan nå fram till målet – klitorisen. Och där börjar den ljuva dansen.

Tungspetsen retas, leker, slickar runt om och tar god tid på sig i svängarna. Efter en stund blir den modigare och börjar nafsa och suga, men är hela tiden uppmärksam på hur den reagerar. Klitorisen är en ömtålig liten pärla som ska behandlas med varsamhet.

Att ha ett eller två fingrar in i grottan, samtidigt som som tungan ger njutning, kan vara otroligt skönt. Men även det måste göras med känsla. En del bara trycker in och kör på som om man bara var ett hål. Sådana män göre sig icke besvär. Nej, fingrarna ska känna sig för och mjukt leta sig in för att vänta på gensvar. Hörs det ett skönt stön av välbehag, då vet man att man är på rätt väg.

Nu har du fått en lite lektion av mig, hoppas du får glädje av den 😉

Din kåta Hanna

Du gör det skönt ...

January 25, 2022

Nattfångsten

January 27, 2022