Blog / Mina älskare / Sexäventyr / Sexleksaker / Slynan i mig

Pardusch extra allt

Om du har en kvinna i ditt liv, jag säger bara – överraska henne med en u-formad parvibrator! Hon kommer kyssa dina fötter. Nu tror du kanske att jag gör reklam för något företag, men så är det verkligen inte. Jag är bara så exalterad över hur vansinnigt skönt det är att knulla samtidigt som det vibrerar på klitoris och g-punkt samtidigt.

Efter att ha haft en skön natt med många knull tog jag och min lover en dusch tillsammans. Vi var båda ganska trötta, efter för lite sömn, men piggnade snabbt till när han vred på kallvattnet. Jag flög ut ur duschen samtidigt som jag fick syn på min nya vibrator som låg på badkarskanten. Jag hade bara testat den en gång i badet, och då var jag ensam. Nu såg jag min chans att uppleva den tillsammans med min älskare.

Han stod fortfarande kvar i duschen när jag lade mina armar runt honom. “Nu ska du få se på grejer”, sa jag och visade honom min lilla manick. “Vad är det för någonting?”, frågade han. Jag ställde mig utmanande framför honom, särade på benen och förde in “manicken”. “Den här, min älskling, är värre än explosiva ämnen”, svarade jag honom och grep tag om hans kuk. Jag hann knappt nuddahonom förrän den stod rakt upp – hans kuk är som en Porsche 911 som går från 0-100 på 2,6 sekunder 😉

Du som läser mina blogginlägg vet ju att jag gillar sexleksaker, men den här fjärrstyrda manicken ihop med en kuk är bannemej något alldeles extra. Det häftiga är att det inte bara är kvinnan som stimuleras, utan även mannen känner vibrationer under tiden hans kuk är inne i fittan. Trots att vi hållit på en hel natt, kunde vi inte sluta leka i duschen. Och det var tur att vi var i duschen för jag fick sprutorgasmer så det skvätte om det, och min lover har inte en milliliter säd kvar. Vi har redan bestämt att det här kommer vi göra ofta, ofta och länge, länge.

Din alltid kåta Hanna xx

Händer under bordet

May 8, 2021