Blog / Sexäventyr / Slynan i mig / Tjejsex

Oss slynor emellan

Ibland händer det att jag vill ha sex med en kvinna. Jag kan verkligen gå igång om jag ser en riktigt sexig bitch!

Idag, på nakenbadet, låg hon där med benen brett isär rakt framför mina ögon. Hon var alldeles renrakad och hennes kropp hade inget kvar att önska. Som du kanske sett så har jag stora sköna bröst, och jag gillar när andra kvinnor har det också. Jag tittar alltid på urringningar och mycket hud.

Kvinnan framför mig hade fina fasta bröst och jag fantiserade om hur jag sög och slickade på dem, för att sedan slicka nerför hennes mage och in mellan hennes lår.

Jag måste ha fastnat med blicken på henne medan mina fantasier skenade iväg, för efter ett tag harklade hon sig och frågade om jag ville något. Jag fann mig snabbt och log mot henne – “ja, jag vill ha dig”, sa jag fräckt. “Du är så sexig, precis så som jag vill att en kvinna ska se ut”.

Hon reste på sig och kom fram till mig. Hon synade mig uppifrån och ner, där jag låg helt naken på mage.

“Jag har solat färdigt”, sa hon. “Ska vi gå?”

Vi hoppade snabbt i våra shorts och linnen och körde sedan hem till mig.

Vi hann knappt stänga dörren innan vi kastade av oss kläderna och började kyssas. Djupa, härliga kåta tungkyssar som ilade rakt ner i fittan. Jag tog in henne till sängen och bad henne vänta där på mig.

Jag gick snabbt ut i köket och hällde upp is i en skål samt värmde upp lite olja som jag la i en burk. Finns inget skönare än att massera in hela fittan i varm olja medan man leker med en isbit i munnen. Jag ville verkligen ge henne en behandling som hon skulle komma ihåg resten av livet.

Jag tog snabbt kommandot och lät henne inte göra något annat än att bara ligga på rygg med benen brett isär. Jag kysste och slickade varje centimeter på hennes kropp och masserade, knådade, sög och förde in mina fingrar djupt i alla hennes hål tills hon skrek av extas.

Efteråt låg vi och kysstes en lång stund och lekte med varandras bröst. I morgon ska vi träffas på nakenbadet igen och då tänkte vi se om vi kan hitta en privat plats för oss att leka på. Om inte, kan vi smeka varandra i havet.

Din egen slyna Hanna

Sexnoveller

July 21, 2021