Analt / Blog / Fantasier / Kåthet / Sexäventyr / Slynan i mig / Telefonsex

Orgasmen närmade sig …

… men han drog snabbt ur kuken för att stoppa den annalkande explosionen. Han daskade den hårda kuken mot min rumpa och tryckte sin tumme mot mitt anus. Han masserade den lilla rosetten en stund, och sedan hörde jag hur han spottade saliv på sitt ollon. Jag hann knappt reagera förrän jag kände det hårda huvudet mot öppningen.

Med en hand på varje skinkhalva drog han isär mina skinkor, så att jag var helt blottad för honom, och sedan kände jag hur min rosett gav vika för hans kåta påle som sögs längre och längre in i mig.

Jag förde min hand mot klitoris och smekte mig själv samtidigt som han gled in ända tills han inte kom längre. Han drog ut kuken i sin helhet, och sedan in igen. Känslan var helt otroligt skön och jag stönade högt av kåthet medan han pumpade in och ut ur analen. Vi kom båda två på samma gång och jag älskade hur sperman rann nerför låren efteråt. Detta ville jag göra om fler gånger.

Mina förförande bröst

June 28, 2022

Dagens sköna sexfantasi

June 30, 2022