Blog / Kåthet / Oralsex / Sexäventyr / Slynan i mig / Tjejsex

Nu med en gång!

Jag hade precis tryckt på hissknappen när en hand trängde sig in mellan hissdörrarna som öppnades igen. In klev en man jag aldrig sett förut. Visserligen känner man inte alla sina grannar men lite koll har jag. Den här mannen var ny.

Kvällen hade tillbringats på nattklubb med några mojitos och en och annan trevlig man, men ingen som jag ville bekanta mig närmare med.

Mannen i hissen däremot, var en tiopoängare och jag kände direkt att jag ville ha honom. Här och nu!

Han tittade på mig och frågade vilken våning jag bodde på. Jag svarade inte utan visade bara på hissknappen med lampan som lös. Han log och sa att han också skulle dit.

Vi stod helt tysta medan hissen tog oss upp till 10:e våningen.

Han stod tätt intill mig medan jag nervöst vred om nyckeln i låset.

Kläderna åkte av i rasande fart och han gick ner på knä framför mig redan i hallen. Med intensiv tunga slickade han mig tills jag kom rakt i hans mun. Kåtheten var så stark så man nästan kunde ta på den.

Vi hann precis ta oss från hallen och in i min soffa när nästa kåtattack kom. Snabbt ställde jag mig på knä i soffan med händerna på ryggstödet. Hans grova stenhårda kuk fyllde upp hela mig, när jag skrek rakt ut att han måste knulla allt han kan. Det var som att det handlade om liv och död. Vi var som två utsvultna djur!

Med en hand på min axel och den andra i ett stadigt grepp om mitt hår, tog han mig tills vi utmattade föll ihop på golvet.

Efter någon minut kysste han mig, reste sig upp, tog på sig kläderna och gick tyst ut genom dörren.

Jag låg lugnt kvar med en pulserande uttänjd och plaskvåt fitta. En nöjd fitta.

När slumpen avgör

November 30, 2021

Prata med tjejer

December 21, 2021