Blog / Fantasier / Kåthet / Sexäventyr / Slynan i mig / Telefonsex

Njutningen med dig

Vi blir båda två upphetsade av att onanera för varandra. Det känns härligt förbjudet att visa upp det som vi alla gör i smyg.

Ibland får jag lust att chockera dig lite. Då kan jag helt plötsligt föra in handen mellan mina lår när vi sitter i bilen. Jag drar upp kjolen och för in ett finger innanför trosgrenen och smeker mig till orgasm.

Andra gånger händer det att jag gör samma sak om vi är ute på restaurang, där borden har långa dukar. Du kan inte stå emot så du gör samma sak, och vi älskar det båda två. Spänningen över att kanske bli påkomna gör att vi blir så kåta så vi inte vet vart vi ska ta vägen.

Men skönast och mysigast är det när vi ligger i sängen och läser eller kollar på TV, och så börjar en av oss att smeka sig själv. Ibland ligger jag bara och tittar på. Ser hur du njuter. Hur din kuk står rakt upp. Hur upphetsad du blir av att jag tittar på dig utan att säga ett ljud. Och sedan när du sprutat, är det min tur. Om jag har lust. Eller så tar jag ett samtal från dig och låter min man lyssna och titta på medan jag onanerar vilt tillsammans med dig.

Din kåta slampa Hanna xx

Aldrig utan rosor

March 26, 2022

Nakensola

March 28, 2022