Blog / Fantasier / Kåthet / Sexleksaker / Slynan i mig / Telefonsex

Köttsliga lustar

Jag förde händerna över mina bröst och smekte dem tills vårtgården knottrades och bröstvårtorna stod rakt ut. Huden var naken och varm under täcket, och jag tog god tid på mig med att smeka varje liten kurva. Mina starka, fasta lår som var resultatet av långa promenader, simning och yoga. Samma sak med mage, bröst och rumpa. Jag smekte mig över dem också innan jag fortsatte med handen ner till platsen mellan benen. 

Med lätta, retande fingertoppar ritade jag cirklar runt min klitoris och njöt av den växande känslan mellan låren. Jag förde långfingret ner mot öppningen för att få lite saft på fingret, så att det lättare skulle glida runt klitoris.

Långfingret gled med lätthet in i mig, innan jag långsamt drog ut det. In igen. Och igen. Jag var riktigt kåt men tog tid på mig. Jag blev våtare och våtare. Jag förde in två fingrar. Pumpade. Vid varje rörelse ändrade jag vinkeln litegrann och sökte efter de områden som gav extra njutning. 

Med ena handen tog jag fram min vibrator ur sängbyrån. Två snabba tryck och den vaknade till liv och började brumma. Jag slöt ögonen och förde den över brösten, utan att sluta vad jag höll på med mellan benen. Kroppen kändes elektrisk. Så fort jag förde ner vibratorn till min nu känsliga klitoris, var jag på gränsen till orgasm. Men jag höll mig, saktade farten på fingrarna och lät vibratorn brumma mellan brösten. Jag lät fingrarna glida in och ut ur mig en stund, innan jag började massera klitoris igen.

Vibratorn fortsatte sin resa över kroppen och retade varenda känslig del, medan jag masserade den lilla svullna knoppen hårdare och hårdare. Till sist kom vibratorn fram till sin destination. Jag tryckte den mot klitorisen samtidigt som två fingrar fördes in och ut i snabb takt.

Snabbare. Hårdare. Intensivt. Tills jag – till sist – exploderade i en nästan outhärdlig orgasm.

Ahhhhh. 

Jag stönade och skrek högt och vred mig vilt genom orgasmen och jag älskade det. Älskade att låta mina köttsliga lustar ta över. 

En old fashion, tack

June 13, 2022

Mera, skrek jag, mera!

June 27, 2022