Blog / Fantasier / Kåthet / Mina älskare / Sexäventyr / Slynan i mig / Telefonsex

Nästa gång du ringer

Sätt mitt ansikte på kvinnan du ser på bilden, så vet du hur jag kommer se ut nästa gång du ringer.

Jag köpte en exakt likadan klänning, eller vad jag ska kalla den, idag och jag fullkomligt ÄLSKAR den!

Den känns som en andra hud och jag har varit skogstokig av kåthet när jag gått runt här hemma med den på. Fantasierna har avlöst varandra på löpande band, och jag har funderat på både rörmokaren, elektrikern och pizzabudet.

Nu har jag kopplat upp mig på sexlinjen och hoppas på att du ringer mig inatt. Jag är så hot älskling och vill vara din sexy lady, sexy girl, sexy mama eller vad du vill. Jag ska dansa syndigt för dig och sedan gå ner på knä och ge dig en avsugning du sent kommer glömma.

Ring baby xx

Gurkan och piskan

February 22, 2022

Vad skulle du göra?

February 24, 2022