Blog / Fantasier / Kåthet / Sexäventyr / Slynan i mig / Telefonsex

När slumpen avgör

Jag var bjuden på en stor middag för singlar, med hälften kvinnor och hälften män så att vi skulle bli jämna par vid bordet.

Kvinnorna fick gå in i ett rum, och männen i ett annat. Sedan kom en av arrangörerna med en stor korg i vilken vi kvinnor fick lägga vår ena sko. Därefter fick männen ta varsin sko och leta upp kvinnan som hade motsvarande sko på foten.

Trots att det var lite Askungen över det hela, var det en kul idé eftersom ingen av gästerna kände varandra.

Jag såg honom innan han såg mig. Han stod med min sko i handen och svepte med blicken över golvet.

“Där är du ju”, sa han med ett brett leende medan han böjde sig ner och satte på mig skon.

Efter att ha presenterat oss för varandra, småpratat och druckit upp vår välkomstdrink, hade det blivit dags att sätta sig till bords.

Av någon märklig anledning, som jag fortfarande inte vet, visades en film med silhuetten av en poledansande kvinna på en av väggarna.

Maten var god, vinet flödade och matgästerna skrattade och hade trevligt. Medan vi väntade på desserten kände jag hans hand glida upp över mina lår. Jag särade lätt på benen för att underlätta för honom. Du som känner mig vet att jag aldrig har trosor på mig. Han flämtade till när hans fingrar mötte min fuktiga varma fitta. Med lätt pekfinger öppnade han mina blygdläppar och började masserade min klitoris.

Jag var så kåt så jag inte kunde tänka en klar tanke. När desserten dukades fram tog han bort sin hand och lämnade min bultande våta fitta ensam. Vi åt under tystnad för att som på en given signal resa oss upp och snabbt försvinna in på handikapptoaletten. Han tryckte upp mig mot väggen, drog snabbt upp min klänning och knäböjde framför mig. Tungan gled några gånger över klitoris medan han förde in ett finger och hittade min G-punkt.

Jag darrade i hela kroppen och tryckte mig mot honom medan han, med munnen full med fitta, talade om vilken slampa jag var och att han verkligen gillade att hans slampa uppförde sig precis så som han ville.

Han fortsatte med att berätta för mig hur han skulle knulla mig på hans hotellrum, och att han inte skulle låta mig få någon orgasm förrän vi kommit dit. Han drog ut sitt finger och slickade lite med tungspetsen över mina blygdläppar, ställde sig sedan upp och förde sitt finger över mina läppar medan han bet på min ena bröstvårta genom klänningen.

“Jag tror inte du förstår hur mycket jag ska knulla dig i natt”, sa han medan han rättade till min klänning.

Kåt som en hynda följde med honom in i taxin, in i hotellfoajen, in på hans rum och in i hans badrum där han klädde av mig, sög på mina bröst och smekte min fitta. Han knäppte upp sina byxor, tryckte ner mig mot hans kuk och tryckte in den i min mun, medan vi såg på varandra i den stora spegeln.

Det blev väldigt mycket knull den natten.

Din kåta slyna Hanna xx

Heta Linjen

November 30, 2021

Nu med en gång!

December 20, 2021