Blog / Slynan i mig

När du ringer…

Hej kåtis, jag tycker det är galet sköööönt att stöna tillsammans med dig i telefonen. Du ska veta att jag njuter varje sekund av att höra hur du stönar och kåtar dig. Och sedan är det ju spännande också att inte bara prata med någon, utan att faktiskt onanera tillsammans med en främling. Jag tycker det är hur coolt som helst.

Jag brukar alltid ha sexiga trosor på mig när jag är uppkopplad på sexlinjen. Ibland tar jag även på mig stay-ups och en sexig BH. Det beror lite på vad jag är kåt på. Ibland vill jag vara dominant och ibland är jag den lilla rara undergivna tjejen. Men en sak är säker, vem jag än är så vill jag alltid vara en läcker sexbomb för dig.

Min favoritplats här hemma är en stor skön fåtölj som jag halvligger väldigt bekvämt i. På väggen hänger en stor TV som oftast visar syndigt sköna porrfilmer. (Japp, jag gillar att onanera och titta på porr samtidigt). Ibland ställer jag upp en stor golvspegel framför mig så att jag kan titta på mig själv när jag smeker min fitta, leker med min dildo eller mina bröst. Och sedan mitt upp i allt, ringer förhoppningsvis du. Gissa om jag är redo och kåt då. Om man är en “horny slut”, som jag ju ändå är, så är detta världens bästa grej. När jag ligger här och pratar med dig så finns inget annat som stör. Då är det bara vi som existerar och ingen annan har att göra med vad vi gör. Då kan du kalla mig för allt möjligt, knulla mig långt ner i halsen, köra in kuken i analen, eller kanske “fist fucka”. Om du gillar hårda tag så har jag en strap-on som jag mer än gärna använder på dig. Det du tänder på, tänder jag också på (så länge vi håller oss inom lagen förstås).

Idag har jag gjort en brasiliansk vaxning så min fitta är mjuk och len som sammet. Hela jag är bara naken hud sånär som på ett par minimala svarta stringtrosor i spets. Om du vill smaka på mina godsaker finns jag på linjen efter kl. 20 ikväll.

Heta kåta tungkyssar från Hanna.

Vem älskar inte fötter?

February 23, 2021

Bilmekanikern

February 25, 2021