Blog / Fantasier / Sexäventyr / Slynan i mig / Telefonsex

Nakna svenska tjejer

Vem gillar inte nakna svenska tjejer? Även jag, som kvinna, tänder på sexiga härliga tjejer och kvinnor som bejakar sina kroppar. I staden jag bor finns ett nakenbad för kvinnor, och man måste verkligen vara helt naken för att få lov att vara där. För mig finns inget skönare än att ligga på en klippa och sola hela min kropp utan att behöva ha något på mig, eller att hoppa ner i havet och guppa på vågorna utan en tråd på kroppen.

Det sköna med nakenbad är att folk går helt ogenerat omkring, står nakna i glasskön, sitter och fikar med benen brett isär och njuter av att kunna vara helt naturliga utan att någon stirrar på en. Vi är alla kvinnor som mår gott och inte är rädda för att visa upp oss.

Ibland är det svårt att inte titta när jag ser en sexig kvinna. Du som har pratat med mig, eller som läser mina blogginlägg, vet ju att jag är en kåt liten slyna som går igång på både kvinnor och män. Om jag ligger lite avsides, händer det att jag låter handen glida ner mellan låren en stund, men om jag har kvinnor tätt inpå mig brukar jag knipa med fittan i jämn takt tills det går för mig. Tänk dig själv att du ligger där i solen och har massor med nakna svenska tjejer runt dig som visar upp sina behag. En del har rakade fittor, andra har hela busken kvar. En del har små toppiga bröst, andra stora tunga. En del är slanka, andra mulliga och kurviga. Du kan bara välja och vraka bland dem som du tänder på.

Det händer att jag fantiserar om någon kvinna, jag sett på nakenbadet, när jag kommit hem. Då brukar jag leka med min massageapparat tills jag får orgasm efter orgasm medan minnet fortfarande är färskt och jag kan se hennes läckra kropp framför mig.

Om du också brukar fantisera om nakna svenska tjejer kan du ringa mig så kan vi fantisera tillsammans, eller så berättar jag om alla läckra tjejer och kvinnor jag sett på badet i sommar.

Din alltid kåta Hanna

RING 031-135600
välj: 9

Hur många?

June 21, 2021

Älskog hela helgen

June 27, 2021