Blog / Sexleksaker / Slynan i mig

Några av livets bästa kryddor

Om jag måste välja mellan mat eller onani, väljer jag definitivt onani, för det är något jag inte kan leva utan. Jag älskar att ge mig själv njutning och som tur är finns det många olika leksaker att använda sig av. Och jag tycker det är jättekul att våga leka och testa på det mesta, både ensam och med någon annan. – Man vill ju inte dö nyfiken!

När jag är riktigt kåt och inte har någon att knulla med just då, tar jag nästan alltid fram min vibrator. Många tror att en dildo är det bästa, men kvinnor får inte optimal orgasm av att bara bli penetrerade, vi måste stimuleras och känna njutning runt klitoris och g-punkt. Det är därför jag älskar att bli slickad! Om mannen gör det bra vill säga … eller kvinnan 😉

Idag har jag varit syndigt kåt hela dagen och jag vet inte hur många gånger jag onanerat. Till slut blir klitorisen så öm och känslig, och då räcker det att bara peta på den för att orgasmen ska sprida sig genom kroppen. Om jag inte har något speciellt att göra, så älskar jag sådana här dagar när jag bara kan smeka, leka och göra det skönt för mig själv. I sängen, i duschen, i soffan, i bilen, i trädgården eller var jag befinner mig. Ibland kniper jag med fittan tills det går för mig, en mycket praktisk teknik jag övat upp under åren. Tänk dig att sitta ute bland folk och knipa sig till orgasm! Galet häftig känsla 🙂

En riktig favorit, som jag leker med ibland, är min lufttrycksvibrator. Jösses Amalia vilka orgasmer den ger! Man behöver inte göra någonting mer än att lägga den över klitorisen så sköter den resten. Härligast är att vara riktigt kåt, använda vibrator och prata med en het kåt man på sexlinjen. Det är så skönt och sexigt att egga varandra till riktigt hårda orgasmer, för då blir det nästan som på riktigt.

Som du säkert förstår så är min fitta alldeles våt, varm och klibbig efter att ha blivit utsatt för mina behandlingar under hela den här dagen. Jag älskar att känna den kåta doften av mitt eget kön efter en härlig orgasm. Nu tänker jag ligga här med min kåtdoftande fitta och vänta på ett skönt samtal från dig.

Under palmbladen

April 22, 2021