Blog / Fantasier / Kåthet / Mina älskare / Oralsex / Sexäventyr / Slynan i mig / Telefonsex

Minnen från hotellbaren

Jag står i fönstret och tittar ut på det grådaskiga vädret när ett gammalt minne helt plötsligt poppar upp från ingenstans. Jag ser för mitt inre hur du sitter i en soffa nära mig och hur våra hastiga blickar möts om och om igen. Nästa gång det sker ler jag mot dig, och du mot mig.

Jag reser mig upp och går iväg för ett besök till “damernas”, och när jag kommer tillbaka har du satt dig på barpallen bredvid min. Du ler mot mig igen och frågar om jag har något emot att du sitter där. Inte alls, svarar jag. Du tittar på mitt glas och frågar om jag vill ha en likadan till, men jag svarar att jag är lite trött och tror att jag ska dra mig tillbaka till mitt hotellrum.

Du går bakom mig när jag med lätt vickande höfter går mot hissarna. Vi tittar på varandra i hisspegeln och du frågar “mitt rum eller ditt?” Jag svarar att jag inte tar emot herrbesök på rummet så det får bli hans rum. Han böjer sig ner mot mig och kysser mig samtidigt som han säger att han vill se mig naken. “Jag har fantiserat om dig i en timme nu”. Han fortsätter kyssa ner för halsen och trycker sig mot mig så jag känner hans stånd. “Det gick fort”, tänkte jag för mig själv.

Vi tog snabbt av oss kläderna och lade oss i hans stora dubbelsäng. Han vände på mig, så att jag låg på mage, och började massera mig nerifrån vaderna och upp till min nacke. Mjuka kyssar, heta slick och känsliga men starka händer. Han visste absolut vad han gjorde och jag blev mer och mer upphetsad. Efter en evighet vände han på mig igen och gled ner mellan mina lår med sin ansikte. Slicken var fortfarande lika heta och han sög min klitoris tills jag kastade mig av och an i sängen och stönade och gnällde om vartannat.

Han gav sig inte förrän han gett mig två långa intensiva orgasmer som måste väckt några hotellgäster i alla fall. Efter att han låtit mig hämta andan i några sekunder körde han in sin hårda svullna påle i mig. Jag kände hur hela fittan gav vika och lät sig fyllas av honom och hans hårda stötar.

Vi hade en het natt. En helt oplanerad natt som jag alltid kommer minnas trots att jag inte ens vet hans namn.

Ring kåta tjejer

March 30, 2022

Böj dig ner!

April 24, 2022