Blog / Mina älskare / Rollspel / Sexäventyr / Sexleksaker / Slynan i mig

Mina meloner och jag

När jag var i yngre tonåren blev jag ofta retad för mina stora bröst. Jag utvecklades tidigt och tyckte det var jättejobbigt att alla killar stirrade på mina bröst. “Kolla in Sophias meloner!”, ropade de ofta när jag kom i närheten. Men det var också något spännande med att jag hade fullt utvecklade bröst när mina tjejkompisar bara hade små knoppar. Jag tittade i smyg på tjejer som var äldre än jag för att jämföra vem som hade störst. Det var alltid jag.

Idag älskar jag mina bröst och vi har ett fantastiskt liv tillsammans. Jag tycker om att visa upp mina behag så jag har nästan alltid urringat på mig. Män fastnar gärna där med blicken, medan kvinnor ofta snörper på munnen 😀

Man kan ha det skönt med sina bröst också, och göra många roliga sexövningar med dem. Den mannen är ju inte född som inte vill få sin kuk knullad av dem. Många kan spendera timmar med att ligga och suga, slicka och smeka dem. Det är något med bröst som fascinerar och som alltid resulterar i ett kraftfullt stånd. Och när jag rider en kuk så är det mina gungande lockande bröst som får männen att kvida av lusta.

Jag är tacksam för mina “meloner” och jag är säker på att vi kommer att njuta och ha det skönt i många år till.

Om du är svag för sköna, stora, runda, fasta och äkta bröst, så tycker jag att du ska ringa mig för en het stund.

Kyssar från din egna kåta slampa Hanna 😡

Bästa sexsamtal

May 25, 2021

En tystnadens natt ...

May 29, 2021