BDSM / Blog / Fantasier / Fetischer / Mina älskare / Rollspel / Sexäventyr / Sexleksaker / Slynan i mig / Telefonsex

Min nya outfit …

Som jag skrev i mitt blogginlägg igår, så har jag haft en riktigt skön helg med mycket knulla och en del inslag av BDSM. Jag gillar att piffa upp tillvaron ibland med lite hårdare lekar, och jag kan vara både dominant och undergiven. För mig beror det lite på vem man har att göra med samt vad jag är på för humör.

Min beundrare, som var här i helgen, hade med sig den här coola dräkten till mig som gåva. Visst är den läcker! Jag gick igång direkt och det föll sig naturligt att han blev min “master” för några timmar.

Han satte mig ner på en stol och band mina händer bakom min rygg, mina fötter på varsin sida av stolsbenen så att fittan låg helt öppen, och sedan tog han ett tjockt rep som han band runt min mage och stolsryggen. Jag var helt i hans våld. Den här mannen är så fruktansvärt snygg och sexig så man låter ju honom göra (nästan) vad som helst!

Han gick ut ur rummet och lät mig sitta på stolen en stund för mig själv, vilket alltid känns lite skumt eftersom man inte vet vad som kommer hända härnäst. Jag hade suttit där några minuter när jag kände hans händer sätta på mig en gagball. Jaha, tänkte jag, nu ska jag vara tyst också … Jag kan inte röra mig och jag kan inte säga något heller. Jag noterade att gagballen passade ihop med min klädsel eftersom den var i svart läder med en stor röd silikonboll, som trycktes in i min mun innan han drog åt remmen så att den satt ordentligt på plats.

Sedan ställde han sig framför mig. Han var helt naken sånär som på ett par svarta lackkalsonger med ett hål framtill. Han hade dragit ut sin kuk genom hålet, som tryckte åt runt roten på kuken som stod rakt upp. Jag har aldrig tidigare sett den varianten och tyckte de var riktigt snajsiga.

Han gick långsamt fram till mig och kupade sina händer hårt runt mina bröst. Han drog mig hårt i bröstvårtorna tills jag kved lite. “Ahhh, tänkte väl att du skulle gilla det”, sa han och gick bort till bordet och hans väska. Han tog upp något som såg ut som klämmor, men de var lite större, så jag visste inte riktigt vad jag skulle tro. Men jodå, det visade sig vara bröstklämmor som han omsorgsfullt skruvade fast runt mina bröstvårtor. Klämmorna hade små skruvar som man justerar trycket med, och inte bara det, utan de var också utrustade med vibrator. Och ja, de vibrerade minst sagt rätt bra!

Med sin alltid villiga tunga slickade han mig sedan till flera orgasmer. Slickade mig tills jag var som gelé i hela kroppen. Absolut, ett härligt tungarbete är bland det bästa jag vet, men i den här ställningen var jag helt utlämnad åt honom. Jag kunde inte ta bort honom när det blev för starkt, jag kunde heller inte be honom sluta eller skrika, jag kunde inte göra någonting annat än att sitta där med bultande trött fitta som inte tålde minsta beröring efter minst sex orgasmer på raken.

Han lossade repen och lät mig hämta andan en stund. Hans kuk stod fortfarande i givakt och halva hans ansikte var vått av mina fittsafter. Jag tittade på honom bruna ögon som blivit svarta och sa “hämnden är ljuv!” Nu var det hans tur att få smaka på både det ena och det andra – fastbunden och med gagball i munnen …

Älskog hela helgen

June 27, 2021

Solkåt

June 29, 2021