Blog / Fantasier / Kåthet / Mina älskare / Rollspel / Sexäventyr / Slynan i mig / Telefonsex

För dig som gillar rumpor

Nu har det varit väldigt många rumpbilder på mig så jag ska försöka skärpa mig så att du får se mina andra behag också. Det har liksom bara blivit så.

Inatt hade jag många heta och kåta telefonsexsamtal med härliga män som runkade till mina bilder. Var du en av dem? Jag hade, precis som jag skrev i gårdagens blogginlägg, ett supersexigt lingerie på mig medan jag smekte min fitta och stönade njutningsfullt i telefonen. Och trots att jag fick orgasm många många gånger ville jag inte sluta. Vem vet vad nästa samtal har för spännande tankar att dela med sig av?

När jag vaknade sent imorse drog jag iväg till stranden för att ta ett uppfriskande bad. Det var lite kallare på land, men väldigt skönt i vattnet. Något av det bästa jag vet är att smeka mig själv när jag står med vatten upp över magen. Då ser ingen när mina händer för isär blygdläpparna för att släppa in lite havsvatten. Det känns otroligt skönt när vågorna sköljer genom fittan samtidigt som jag smeker min klitoris.

Du hittar mig ikväll igen på sexlinjen. Då kommer jag ligga i min soffa endast iklädd ett par stringtrosor så att du ska kunna njuta av min runda sköna rumpa ordentligt. Ring och berätta vad du vill göra med den!

Din egen slyna Hanna 😉

Redo för helgen ...

July 30, 2021

Telesex med kåta kvinnor

August 23, 2021