Blog / Kåthet / Sexäventyr

Valborgsmässoaftonen då jag blev kvinna

Det var dans i folkparken och jag stod och värmde mig vid majbrasan. En bit bort stod killen som jag varit kär i sedan mellanstadiet, och jag hade länge drömt om att vi skulle bli ett par. Jag hade till och med planerat att han skulle bli den “förste”.

Mina tjejkompisar hade lämnat mig vid elden för att gå upp och dansa, men jag ville inte gå någonstans så länge Mats stod kvar. Jag såg hur han tittade på mig genom luggen och efter en stund kom han fram och frågade om jag ville gå en sväng. Det ville jag givetvis.

Vi gick bort från allt stök och stim och hamnade efter en stund nere vid sjön. Där tog han min hand och kysste mig. Först var jag jätteblyg och var tacksam att det hunnit bli mörkt, annars hade han sett hur mina kinder blossade av rodnad. Men ju mer Mats kysste mig, desto mer avslappnad blev jag. Hans händer smekte över mina bröst och letade sig in innanför BH:n. Med ens blev jag osäker. Ingen kille hade rört vid mina bröst tidigare, men samtidigt spred sig en skön pirrande känsla i kroppen och min andhämtning blev tyngre.

När han märkte att jag svarade på hans beröring, tryckte han sig mot mig och hans händer var plötsligt överallt på en gång. Kyssarna blev hetare och hungrigare, och jag kände något hårt mot min mage. Han tog min hand och tryckte den mot det hårda, och vi stönade båda två. Idag vet jag att det var ungdomens kåthet som vaknade upp ur sin dvala, men då följde vi bara instinkten – kroppens begär.

Fnissande och i kåtrus letade vi upp en skyddad plats från insyn. Vi lade oss ner och kysstes så som bara tonåringar kan samtidigt som han drog av mig trosorna och pullade mig lite tafatt. Jag visste ingenting, men jag minns att jag tänkte: “nu händer det, och det är Mats jag vill ha!” Lika tafatt som han pullade mig, lika tafatt rörde jag vid hans kuk som pekade rakt upp. Jag visste att den skulle in i mig, men jag hade ingen aning om hur det skulle gå till.

När han började suga mina bröstvårtor var det kört. Då kände jag på riktigt hur hela slidan drog ihop sig och hur det började pulsera där inne. Jag tog ett tag om hans kuk och förde den mot min öppning. Han tittade upp på mig från bröstet och frågade: “Är du säker?” Jag nickade mot honom och så lade han sig tillrätta och lirkade försiktigt. Tryckte på. Väntade en stund. Smekte med tummen mellan blygdläpparna och så tryckte han på igen. Jag lade mina händer på hans rumpa och så gjorde jag ett snabbt juck mot honom och svosch åkte han in.

Vi tvättade rent oss i sjön och sedan gick vi hand i hand upp till dansbanan. Hela den sommaren knullade vi som kaniner. Överallt. När som helst och hur som helst. Varje morgon tog vi våra cyklar och cyklade långt in i skogen. Vi lärde oss allt. Vi prövade allt. Varje dag var en upptäcksfärd.

Telefonsex Sverige

April 29, 2022