BDSM / Blog / Fetischer / Mina älskare

Min cuckold och jag

Det här med cuckolding är något som många män (för det är oftast män) tänder på och gärna fantiserar om. För dig som kanske inte riktigt har kläm på vad cuckolding är för något, kan jag berätta att det är när ens partner (i regel kvinnan) har en eller flera älskare och hennes man tänder på detta. I ett sådant förhållande kallas kvinnan för hot wife och hon är den dominanta, medan mannen kallas för cuckold och är den undergivne. Den som är cuckold i ett förhållande är alltid trogen men blir sexuellt upphetsad av att se sin partner ha sex med andra. För vissa par är detta något man piffar upp förhållandet med ibland och ser det mer som en lek (lite kinky sex) man gör då och då, medan det för andra par blivit en livsstil där man är eniga om att det är kvinnan som bestämmer och knullar vem hon vill, när hon vill.

Inom BDSM kan man ibland binda mannen, givetvis med hans tillåtelse, för att han ska vara ännu mer undergiven när han “tvingas” se på när hans hot wife har sex med andra män. Det finns många olika varianter på den här grejen men gemensamt är att man alltid kommit överens om det som sker och att man tänder på det.

Min man, som jag varit gift med i många år nu, tänder något oerhört på att se mig ha sex med unga vältränade män, gärna mörkhyade sådana. Det tog ett tag för honom att erkänna detta men jag märkte på honom att han blev upphetsad så fort afrikanska män kom på tal.

En kväll, alldeles i början av vårt förhållande, tittade vi på en porrfilm med just en vit kvinna och en svart man.

“Har du smakat på svart kuk någon gång?”, frågade han.

Jag tycker egentligen att alla sådana frågor är ganska löjliga så jag svarade inte. Jag har smakat på många kukar genom åren och vet att de inte, per automatik, är stora bara för att mannen har mörk hud. Men jag vet också att många män, speciellt vita män, tycker det där är väldigt spännande.

“Varför svarar du inte?”, fortsatte han. Jag såg hur han riktigt tog mod till sig innan han fortsatte: “Jag blir fan kåt av att se en svart stor balle pumpa in och ut i en vit fitta. Titta, den är alldeles blank av hennes safter”. Han pekade på TV:skärmen som visade hur kvinnan red på en riktigt stor och grov svart kuk. “Jag önskar det var du som satt på den kuken nu”, fortsatte han. “Jag vill se dig bli knullad av en sådan kuk. Snälla!”

Hoppsan, tänkte jag för mig själv. Vad är det för kille jag träffat? “Älskling, du skulle inte klara det”, svarade jag honom. “Du skulle bli så galet svartsjuk”.

“Nej!”, sa han med eftertryck. “Du fattar inte vad kåt jag skulle bli. Titta hur kåt jag är nu”, sa han och tog fram sitt praktstånd. “Känn på den! Jag vet att du skulle gilla det också din lilla slyna”, sa han och skrattade.

Sagt och gjort. Efter att ha diskuterat fram och tillbaka, så kom vi överens om att han inte skulle kunna anklaga mig för att ha varit otrogen. Han skulle heller aldrig någonsin få lov att vända det mot mig. Det var han som tagit initiativet och var drivande i detta. Jag däremot, skulle ensam bestämma vem som skulle få knulla mig, samt var, när och hur.

De kommande veckorna var min kille helt i extas. Dag in och dag ut tjatade han om när vi skulle göra det. Om jag hade hittat någon svart kille ännu? Jag tog det lugnt och drog medvetet ut på det. Vill han vara cuckold, så ska han få smaka på vad det innebär att ha en hot wife till flickvän.

Jag hade funderat på om jag skulle ta kontakt med en gammal loverboy och höra om han var intresserad. Men tanken på att gå ut på en bar och ragga upp någon okänd var lite mer spännande. Varför inte göra båda?, tänkte jag sedan. Jag skickade ett sms till min kille, som var på jobbet, och skrev att han skulle möta mig på en bar senare på kvällen. Jag tog på mig en svart åtsittande kort klänning, inga trosor, ingen BH. Högklackade svarta sandaler, knallrött läppstift och håret utsläppt. Nu jäklar skulle det både raggas och knullas medan min kille snällt fick titta på.

Efter bara fem minuter inne på baren såg jag mitt “offer”. En lång muskulös svart man, som såg välutrustad ut, stod vid bardisken. En liten bit längre bort stod min kille och såg faktiskt lite bortkommen ut. Mmmmm, tänkte jag för mig själv, nu är du inte så kaxig längre. Jag gick fram till mannen i baren och böjde mig lätt framåt mot honom.

“Ser du mannen där borta?”, frågade jag honom. “Det är min kille och han kan inte släppa tanken på att se mig tillsammans med en svart man. Alltså knulla med en svart man.” Jag såg honom djupt in i ögonen och fortsatte: “Vi kan ta en drink och stå här och flörta ett tag, eller så går vi hem till mig direkt. Det är inget skumt med det här mer än att min kille får titta på. Det är allt, Sedan går du när du vill.”

Mannen tittade på mig och visste inte vad han skulle tro. “Jag är fullt allvarlig”, fortsatte jag. “Nu har du chansen innan jag frågar någon annan.”

Han drack ur sin öl, betalade bartendern och sa: “Ok, let’s go!”

“Hur känns det älskling?”, frågade jag min kille medan jag lät mina läppar omsluta den härligt grova svarta kuken. “Är du fortfarande upphetsad?”

Min kille satt på en stol bredvid sängen med ett rejält stånd. Sorgligt nog kunde han inte runka eftersom hans händer var bakbundna.

Den mörkhyade mannen, som hette Francis, stönade högt och sa att det var längesedan någon sög honom så skönt. Jag slickade honom omsorgsfullt runt hela kuken, uppifrån och ner, sidledes och upp över ollonet igen. Jag hade för avsikt att ge båda männen en upplevelse de sent skulle glömma, fast på olika sätt.

Vi höll på ett bra tag och jag fick sköna orgasmer av både hans kuk och tunga. Jag hade verkligen fått med mig en tiopoängare hem och var riktigt imponerad av hans styrka och uthållighet. Det märktes också att han gillade hela scenariot för han gick verkligen in för sin uppgift, helt oberörd av att min kille satt och tittade på.

Efteråt, när mannen gått hem, var min kille helt crazy av kåthet. Han sa att det var det häftigaste han varit med om och att han ville göra detta ofta. Sedan berättade han att han hade läst att cuckolds slickar sina kvinnor rena efteråt och det ville han också testa, men först ville han köra in sin kuk i min fitta som var full med sperma. En annan mans sperma. “Får jag det?”, undrade han. “Givetvis darling”, sa jag. “Nu är du en cuckold forever!”

En kort tid efter den här upplevelsen friade han till mig och på den vägen är det. Jag lovar att han fått se mig knulla många män genom åren, eller bara få höra om dem.

Tänder du också på cuckolding? Ring mig så fantiserar vi om precis vad du vill 😉

Hanna, “the hot wife” 😉

Hamam inklusive allt

March 24, 2021