Blog / Kåthet / Mina älskare / Oralsex / Sexäventyr / Slynan i mig / Telefonsex

Mera, skrek jag, mera!

Vi hade tittat länge på varandra och nu, när vi äntligen blivit ensamma, fanns inget utrymme till förspel och sådant. Kåtheten rev i oss båda två och vi var som två galna hundar som inte visste vad vi skulle börja med. Vi rev av oss kläderna så knapparna rök och sedan körde han in kuken i mig utan att ens ha känt mig på fittan först. Jag kände hur det bultade och pulserade i hans kuk medan han tog mig i rasande fart.

Han körde in sin tumme i min mun och höll på så sätt fast mig medan han pumpade in och ut så djupt och hårt han kunde. I vanliga fall skulle jag inte gillat den här burdusa behandlingen, men vi var på vilddjurets sida nu och bet, klöste, rev och knullade som besatta. Och jag ville bara ha mer! Jag ville inte kunna sitta på en vecka! Jag ville att han skulle knulla min fitta tills den inte klarade en mikrosekund till. Och han tog mig! Och jag skrek! Och han bet mig i bröstet! Och jag skrek hårdare! Och han sprutade rakt mot min livmoder när ollonet med kraft stötte emot den! Och jag skrek av lusta!

Köttsliga lustar

June 14, 2022

Mina förförande bröst

June 28, 2022