BDSM / Blog / Fantasier / Fetischer / Kåthet / Mina älskare / Rollspel / Sexäventyr / Sexleksaker / Slynan i mig / Telefonsex

Lack och läder

En av mina telefonälskare blir väldigt upphetsad av tanken på mig i lack och läder. Han vill också alltid veta vad jag har för strumpor och skor eller stövlar på mig.

Själv tänder jag enormt på att vara en utmanande, sexig men mycket sträng Dominatrix som går omkring i svart läderkorsett, svarta stay-ups och skyhöga skor eller stövlar med sylvassa klackar.

Eftersom vi har detta intresse gemensamt, samt att han vill vara undergiven, kommer vi överens om en tid han får lov ringa mig på, och då är jag klädd i perfekt härskarinna-klädsel med tillhörande skor/stövlar som han, ståendes på alla fyra, underdånigt får slicka.

Ibland måste han daska sig själv hårt med sin handflata tills det gör ont. Andra gånger får han inte lov att röra sin kuk eller få utlösning. Jag bestämmer helt och hållet vad han får göra, och om han inte lyder talar jag om för honom vilken värdelös liten kuk han har och att han borde skämmas!

Ja, så kan det gå till inom BDSM-världen. Om du tänder på att vara min slav, vet du var du hittar mig!

Nattfångsten

January 27, 2022

Sexsamtal

January 29, 2022