Blog / Slynan i mig

Kom och ta mig

Nu är det snart helg och jag bara längtar efter att få ha sköna kåta samtal med dig. Jag har köpt nya sexiga underkläder som jag ska ha på mig och om du är snäll så kanske du får höra när jag ta av mig dem. Eller varför inte bestämma vilka jag ska ha på mig under vårt samtal. Jag har en hel del att välja på. Sexiga svarta, syndigt röda, oskuldsfullt vita, tajta, genomskinliga, lack, läder, stay-ups, korsett. Du bestämmer. I helgen kan jag vara din ängel, älskling och käresta, men jag kan också vara din slyna, bitch eller Domina. Tänk en stund på vad du vill uppleva med mig. Du vet att jag kan vara precis den du vill. Jag ska locka dig, kåta upp dig och göra allt som du inte vågat be någon annan kvinna om.

Din kåta Hanna xx

Hamam inklusive allt

March 24, 2021

Årets första dopp

March 26, 2021