Blog / Fetischer / Kåthet / Mina älskare / Oralsex / Rollspel / Sexäventyr / Sexleksaker / Slynan i mig / Telefonsex

Kom ät mig i sängen!

Hans stora fetisch var sperma. Jag kan nog säga att han var besatt av tanken på mig indränkt i sperma från olika män. Han kunde fantisera i evigheter om män som stod i en ring runt mig och runkade för glatta livet. Och ju mer sperma som rann över min kropp, desto kåtare och galnare blev han.

En lite mer udda grej var att han tände på yoghurt utblandad med sperma. Innan vi skulle knulla gick han till köket, hällde upp naturell yoghurt i en liten skål som han tog med sig till sängen. Därefter skulle vi knulla som kaniner, om och om igen tills det inte fanns en droppe sperma kvar i hans kuk. Så fort han kände att orgasmen var nära, drog han ut kuken och höll den över skålen medan han snabbt runkade sig till utlösning.

Sedan ville han att jag skulle mata honom med jordgubbar doppade i yoghurt-sperman.

Det finns många fantasier och fetischer och inga är rätt eller fel, dumt eller bra, utan vi gör det som känns skönt och härligt. Livet är för kort för att inte njutas av.

Ring mig om du vill fantisera och ha det skönt en stund!

Din kåta Hanna 😉

Syndens näste

November 23, 2021

Slicka mina stövlar

November 27, 2021