Blog / Mina älskare / Slynan i mig

Kåt mitt i veckan

Min hand gled ner mellan låren och kände att fittan var plaskvåt. Jag var till hälften vaken och hälften kvar i en riktigt kåt härlig dröm. Ett billarm utanför huset hade väckt mig. Jag försökte hålla mig kvar i drömmen, men den gled iväg och lämnade mig ensam kvar i sängen. OMG vad kåt jag var! Jag måste bara ha kuk, så enkelt var det. Och jag måste ha det med en gång.

Varm och kåtrusig låg jag kvar i sängen och väntade på min älskare. Han har egen nyckel och kommer direkt när jag behöver, men nu kändes det som att en evighet hade gått. Jag smekte mig till orgasm flera gånger, men fittan var hungrig på kuk och då spelar det ingen roll hur mycket jag smeker min klitoris eller gnuggar mig mot kudden.

Dörren öppnades och jag hörde hur han tog av sig kläderna medan han nästan sprang in i sovrummet. Det första jag såg var ett kraftigt stånd innanför hans briefs. Den kuken gör mig helt crazy! Tungan har visserligen världsrekord den också, men kuken…. åhhhhh…. jag får aldrig nog av den.

Med ett jättekliv hoppade han ner i sängen och jag satte mig direkt i hans knä. Här fanns ingen tid för något förspel. Ut med kuken och in med den i fittan. Djupt och hårt.

-Knulla mig! Knulla mig tills jag svimmar!

Han skrattade och frågade hur det kom sig att jag var så kåt så här mitt i veckan?

-Snacka inte så mycket. Bara ta mig. Ta mig med din härliga, stora och grova kuk. Och du ska spruta mig full i alla hål hela morgonen!

Så här var min morgon idag, en helt vanlig onsdag. Men trots att jag fick ordentligt med kuk, så börjar det värka i fittan av kåthet igen, nu när jag berättar om min morgon för dig. Ring mig så fortsätter vi vara kåta tillsammans!

Din alldeles egna kåta slyna Hanna 😉

Vackra bröst

February 22, 2021