Blog / Fantasier / Kåthet / Slynan i mig / Telefonsex

Kåta slynan visar allt

Du har ditt fönster mitt emot mitt och jag vet att du spanar på mig så ofta du kan. Ibland retas jag lite extra med dig när jag vattnar mina blommor utan kläder på överkroppen. Ibland låter jag lampan vara tänd, när det är mörkt ute, och så lägger jag mig naken i soffan och tittar på TV.

Idag satte jag mig i öppningen till balkongen och lät solen skina på mig. Med benen brett isär drack jag mitt kaffe och solade medan jag kunde se hur du smög bakom din gardin. När jag hade druckit upp mitt kaffe tog jag fram min väldoftande ylang ylang olja och smörjde omsorgsfullt in mina bröst, min mage, mina lår, och till sist gled fingrarna in i det allra heligaste. Jag gav dig en förställning som heter “Kåta slynan visar allt”. Jag vet att du runkade där bakom gardinen för det var väldans vad det ryckte i den …

Solkåt

June 29, 2021

Sexnoveller

July 21, 2021