Blog / Kåthet / Mina älskare / Oralsex / Sexäventyr / Slynan i mig

Kåt gånger tusen!

Att jag är en kåt slyna är det väl ingen som missat, men idag har det runnit kåtsafter hela dagen.

Det började med att min granne, en ung vältränad och galet snygg kille, kom och ringde på. Han undrade om jag hade en skiftnyckel att låna ut en stund. Jag svarade att jag inte hade en aning, men att han gärna fick komma in och titta själv i min verktygslåda som jag ärvt efter min morfar.

Kaffebryggaren stod på så jag frågade om han ville ha en kopp, och det ville han givetvis 🙂 Han rotade runt bland mina verktyg medan jag hällde upp kaffet. Med skiftnyckel i handen satte han sig ner vid bordet och blåste lite lätt på det heta kaffet.

Jag hade precis kommit ut ur duschen, när han ringde på dörren, så jag satt mitt emot honom i bara min morgonrock av tunt siden. Jag kände hur det glatta tyget gled isär och blottade mina runda bröst, men jag låtsades som att jag inte märkte det. Han fick svårt att styra sin blick, som hela tiden drogs mot brösten som började synas mer och mer. Jag bara log och frågade lugnt vad han behövde skiftnyckeln till?

Han förde sin kopp mot munnen för att ta en klunk kaffe, när han samtidigt (lite stressad tror jag) försökte svara på min fråga. Det hela resulterade i att han satte i halsen, brände sig på kaffet och fick en hostattack. Jag rusade upp för att ge honom ett glas vatten när hela badrocken öppnade sig. Helt naken, precis som Gud skapat mig, stod jag framför honom med brösten mot hans ansikte. Efter några klunkar vatten lugnade sig hostan och han återfick sin normala färg i ansiktet. Men nu började han generat rodna istället. Slampig som jag är, tog jag hans hand och förde den till min fitta och lät hans fingrar glida fram och tillbaka mellan mina blygdläppar.

“Känner du hur kåt du gör mig?”, frågade jag.

Stackarn vågade knappt titta på mig, han är inte så gammal och härdad som jag 😉 Men han mumlade fram något som liknade ett “mmmm” och sedan såg jag hur det började puta i jeansen på honom. Behöver jag säga att det vid det här laget bultade vilt i fittan. Jag drog ner hans gylf och lirkade fram hans unga kåta lem som ställde sig rakt upp. Sedan satte jag mig gränsle över hans knä och lät kuken glida in. Han var helt försvarslös! Tänk att det är så lätt att förföra en man.

Jag tryckte in en bröstvårta i munnen på honom och han sög både lydigt och hungrigt medan han stönade ljudligt. Det tog inte många sekunder innan han kom! Men det var bara första rundan …

När han väl blivit varm i kläderna och glömt av skiftnyckeln, så knullade vi som vilda tonåringar hela dagen. På köksbordet, på golvet framför den stora spegeln, ståendes mot väggen, i duschen, ja till och med lite försiktigt på balkongen. Hans kuk var len som sammet och jag kunde inte få nog av att slicka och suga den tills han sprutade ner mina bröst så det rann om dem, eller sprutade mig långt ner i halsen. Till och med sperman smakade gott. Vi låg länge i en 69:a medan vi slötittade på en porrfilm och bara njöt av varandras kön och kroppar. Vi var helt överens om att vi tänder på porrfilm med många kukar och en fitta. Gärna svarta kukar. Och när sperman forsade i porrfilmen, så exploderade vi samtidigt i en enda härlig extas av sprut.

Unga män är outtröttliga och det är det bästa jag vet. I alla fall om de vet hur man kör. Och de visste han! Det här var mitt första sexmöte med min granne, och jag vågar nog tro att det inte var det sista.

Din alltid lika kåta Hanna 😉

Iskall hetta i sängen

August 24, 2021

Livets nektar

August 27, 2021