Blog / Fantasier / Kåthet / Mina älskare / Oralsex / Sexäventyr / Slynan i mig / Telefonsex

Jag vill ha sprut!

Förra sommaren gjorde jag verklighet av en fantasi jag haft i många års tid. Jag älskar sperma och en av mina härligaste fantasier är att jag befinner mig på en strand tillsammans med många män, minst fem, och alla står i en ring runt mig och runkar. Jag är helt naken och bara står och tittar på deras hårda kukar, som alla är riktade mot mig. Männen runkar för fullt, och ju närmare de kommer sin utlösning, desto närmare mig ställer de sig.

Det är helt tomt på stranden förutom vi, så de kan i princip göra vad de vill med mig utan att någon ser. Jag blir kåtare och kåtare, ju närmare männen kommer, och det enda jag kan tänka på när vi står där är hur härligt det kommer kännas när sperman rinner överallt på min kropp.

Till slut, som på en given signal, ger de upp ett gemensamt vrål så de hörs över hela stranden, och sedan fullkomligt dränks jag i härlig saltsmakande sperma. Den rinner ner över ansiktet, brösten, magen, ryggen, rumpan, benen och armarna. Överallt!

En dag förra sommaren blev min fantasi verklighet, när jag stannade kvar på stranden lite längre än jag brukar. Till slut var det bara jag och ett gäng unga killar kvar. De spelade beach volley och jag låg och läste. Efter en stund bestämde jag mig för att ta ett sista dopp i havet innan det var dags att åka hem. När jag gick ner mot vattnet kom killarna mot mig, inte på något sätt hotfullt utan mer lite nyfiket. De tittade uppskattande på mig och min minimala bikini, och jag frågade dem om de också skulle ta ett dopp. De behövde definitivt kyla ner sig för jag såg hur några av dem stod där med praktstånd. Ni vet, unga killar i 20-årsåldern … det behövs inte mycket för dem.

Jag ändrade mig snabbt och sa: “Förresten, ni ser ut att behöva få utlopp för de där kanonerna ni har i byxorna, så kan vi bada efteråt.”

De stirrade gapande på mig, när jag lossade banden på BH:n och trosorna så de föll ner på sanden. Helt naken stod jag framför dem och sa åt dem att ta av sig sina bad byxor. Fnittrande som små skolflickor tvekade de en stund, men när de förstod att jag menade allvar åkte byxorna av i fart.

“Ställ er i en ring runt mig”, sa jag, “och sedan vill jag att ni runkar järnet och sprutar allt ni har över hela min kropp”.

Det tog ett tag för dem att komma igång för de var generade inför varandra och visste inte riktigt om jag menade allvar. Jag stod lugnt kvar och smekte mina bröst så vårtorna styvnade, förde in handen mellan låren och lekte lite med fittan, och då minsann blev de fart på dem. Det tog inte många minuter så sprutade de för kung och fosterland så det rann över hela mig.

Sedan sprang vi alla ner i vattnet och den som ville fick gärna köra kuken i mig. Behöver jag säga att alla ville? 🙂

Sexsamtal

January 29, 2022

Gurkan och piskan

February 22, 2022