Blog / Fantasier / Kåthet / Sexäventyr / Slynan i mig

Iskall hetta i sängen

Har du lekt med is någon gång? Ja alltså under en sexakt. Det är något som kan vara väldigt upphetsande och eggande för din partner. Jag har gärna en isbit i munnen när jag slickar och kysser min partners kropp. Uppifrån munnen och ner till tårna. Jag lovar att det uppskattas.

En annan grej man kan göra är att sätta en ögonbindel på sin partner, så att hen inte vet vad som hända skall 🙂 Det är viktigt att man har förberett isbitar så att man enkelt och lätt kan hämta några till sängen (om det är där man är). Utan att tala om vad man tänker göra, överraskar man sin partner genom att långsamt dra isbiten över kroppen tills den smälter bort.

Något som alltid uppskattats av min man eller mina älskare är när jag sugit av dem med is i munnen. Först blir de chockade, men sedan allteftersom isbiten smälter, blir de störtkåta. Jag tycker givetvis också att det är riktigt skönt när en man slickar min fitta med en isbit i munnen. Det är en speciell känsla som inte går att beskriva, utan som måste upplevas. Speciellt om han slickar runt klitoris samtidigt som han smeker insidan låren och blygdläpparna med en isbit.

Och om man riktigt vill festa till det, använder man is och en fjäder samtidigt. Tänk dig att du ligger på rygg med en ögonbindel på, och så ligger jag mellan dina ben och suger din styva kuk med en smältande isbit i munnen, samtidigt som jag med ena handen för en fjäder lätt över dina bröstvårtor eller ditt anus. Jag lovar att du kommer njuta som du aldrig gjort förr!

Hanna xx

Telesex med kåta kvinnor

August 23, 2021

Kåt gånger tusen!

August 25, 2021