BDSM / Blog / Fetischer / Sexleksaker

Ikväll är det jag som bestämmer

Har du haft sex någon gång med kuken och pungen inlåst i en kukbur? Alltså det är så sjukt häftigt! Med den här manicken runt härligheten finns det inte minsta utrymme till att få stånd.

Jag gillar verkligen att testa olika sexleksaker och den här är helt suverän när man vill leka härskarinna och slav. Det kan ju givetvis vara så att du inte uppskattar dominansrollspel, och det behöver du inte göra heller för att kunna njuta av den lilla penisburen. Den gör underverk även vid “vaniljsex” eftersom den tar förspelet till helt nya dimensioner. Tänk dig att jag sitter på ditt ansikte med min fitta mot din mun. Du slickar och njuter av mina kåta safter medan du känner hur det pulserar i kuken av kåthet, men ojdå, kuken sitter i fängelse och kan inte komma ut. Samtidigt smeker jag ditt bröst, böjer mig fram och slickar på din mage och dina lår. Länge, länge. Sedan fortsätter jag min upptäcksfärd mot den lilla buren och för in tungspetsen där den kommer åt. Och om du har tur, slickar jag runt mellangården och ditt anus också. Men det är bara om du har tur… Nu är du så kåt så du nästan sprängs, men är tyvärr helt helt maktlös för det är jag som har nyckeln. När jag sedan, efter en låååång stund av stimulering, släpper ut vår vän så garanterar jag att du är skogstokig av kåthet. Ja, tänk vad de kan hitta på för grejer som ger krydda åt tillvaron.

Sedan är det väldigt praktiskt att man kan ha full koll på sin man när han är ute ensam på vift. Det är bara att trä på kyskhetskorgen innan han går hemifrån. Den kan sitta på i flera dagar så några otrohetsaffärer lär inte bli aktuellt 😀 Skämt åsido, jag har använt den här tillsammans med några älskare och de gillar den skarpt. Det gäller bara att ha förtroende för varandra, ha fantasi och vara lekfulla, så blir det riktigt hett kan jag lova.

Om man vill ta steget lite längre kan man använda sig av ett kyskhetsbälte. Det kanske är lite mer “hardcore” ämnat för olydiga slavar, men jag säger som jag alltid sagt – “en lydig slav är en lycklig slav”.

Din madame Hanna

Bilmekanikern

February 25, 2021

Min cuckold och jag

February 27, 2021