Blog / Fantasier / Kåthet / Mina älskare / Oralsex / Sexäventyr / Slynan i mig / Telefonsex

Hula hula sex

Det kom en resebroschyr hem till mig häromdagen, och när jag bläddrade i den förut idag så hittade jag ett reportage om Hawaii. När jag såg kvinnor i bastkjol och liten BH-top tillsammans med barbröstade män i höftskynken, pirrade det till mellan låren. Jag funderade på hur det skulle kännas att gå omkring i en sådan kjol utan något under. Det är ju bara för männen att sära lite på basten så är halva inne 😀

Snabbt som attan åkte handen ner mellan låren, medan jag tittade på de unga männens kroppar och fantiserade om hur de ställde sig på varsin sida om mig. En bakifrån och en framifrån. De drog isär basten och körde in sina kukar samtidigt i varsitt hål. Behöver jag berätta att jag kom nästan direkt!

Nu är klockan snart tolv på natten och jag ska ta fram min sköna stora dildo, lägga mig i soffan och koppla upp mig på sexlinjen. Jag är så galet söndagskåt och har fortfarande inte släppt tanken på att knulla två polynesier samtidigt, så nu måste jag bara ha skönt härligt telefonsex med en vild karl!

Din slyna Hanna xx

Min högerhand

May 14, 2022