Blog / Sexäventyr / Slynan i mig

Händer under bordet

Ännu en av mina väninnor gifte sig idag, och ytterligare en gång fick jag finna mig i att bli placerad vid ett bord med de andra singlarna eftersom min man inte kunde följa med. Vanligtvis brukade det bli lite trista och stela tillställningar, men just idag verkade det lovande. Vid mitt bord satt nämligen en av de sexigaste män jag sett på länge – exakt min typ! Lång, mörk och muskulös. Det pirrade mellan mina välformade ben bara jag tittade på honom. Och jag märkte att jag redan fångat hans intresse, där jag satt i min smaragdgröna omlottklänning i siden, matchande sandaletter med tunna remmar och riktigt höga stilettklackar. För att pigga upp tillställningen för mig själv, hade jag valt att inte bära några underkläder överhuvudtaget.

Han flyttade sin stol närmare mig och gav mig ett glas med champagne. Hans ben snuddade vid mitt när han satte sig ner. Jag kände doften av honom; cederträ, citrus och en aning patchouli – jösses! Så här kåt hade jag inte varit på länge! När brudparet dansat brudvalsen höjdes volymen på musiken, ljuset dämpades, och vi lämnades ensamma kvar vid bordet. Jag kände hur hans hand smög sig upp längs mitt lår, medan han tittade på mig med het blick. Jag log lite flirtigt mot honom för jag hade definitivt inget emot att han smekte mig under bordet. Hans hand hittade snabbt öppningen i min klänning, hans ögonbryn höjdes och munnen formades till ett leende när han nådde min nakna fitta. Jag lutade mig bakåt på stolen, särade på benen för att hjälpa honom att komma åt min varma härlighet. Medan jag njöt av champagnen, njöt jag om möjligt ännu mer när hans fingertoppar rörde sig i cirklar runt min hårda, svullna klitoris. När han såg mina styva bröstvårtor tydligt avteckna sig under klänningen, log han, drog tungspetsen över sina läppar och körde upp två fingrar i fittan. Jag kunde knappt hålla mig kvar på stolen, och fick kämpa vilt för att inte skrika rakt ut! Jag förde ner min ena hand innanför hans byxlinning och masserade hans hårda, kraftiga stake. Tänk om han hade kunnat ta mig här och nu! Jag såg framför mig hur han svepte bort allt från bordet för att sedan lyfta upp mig på det och knulla mig vilt! -Vilken grej det hade varit att bli tagen hårt mitt bland alla bröllopsgäster.

Han rörde fingrarna in och ut i bestämd takt samtidigt som tummen masserade klittan. Jag drog ner hans kalsonger lite till, och hans stora stake stod nu rakt upp dold av den vita damastduken. Jag runkade hans kuk snabbt, fokuserade extra på det svullna ollonet, och kände de välbekanta ryckningarna – han var nära att komma. Vi tittade varandra djupt i ögonen när vi båda exploderade i en lång och intensiv orgasm. Jag kände hans varma sperma spruta under bordet, medan hans hand vättes ner utav mina safter. Han fortsatte att långsamt föra fingrarna in och ut i min plaskvåta fitta – det var så skönt!

Utan att yttra ett enda ord reste vi oss upp, han tog mig i handen och frågade; “- Till dig eller till mig?”

Om du vill höra mer om hur han knullade mig hela natten så ring mig, jag berättar gärna…

Din alltid lika kåta Hanna xx

Pardusch extra allt

April 30, 2021

Bästa sexsamtal

May 25, 2021