BDSM / Blog / Kåthet / Mina älskare / Sexäventyr / Slynan i mig

Hämnden som kom av sig

En före detta vän och arbetskamrat till mig, vänstrade med min f d sambo under en längre tid. Sådant gör man inte ostraffat! Den här kvinnan, vi kan kalla henne Lotta, försökte alltid ge sken av att hon var så präktig och hade hög moral när hon i själva verket knullade min karl! Min sambo var inte direkt oskyldig han heller, men det kom en dag för honom också 🙂

Jag hade hört att Lotta var i ett nytt förhållande med en riktig tiopoängare, som jag fick ögonen på häromdagen. Världen är som bekant liten så när jag och en god vän gick in på en bar stod han bakom bardisken.

Min vän gick rakt fram och hälsade på Joel, som tiopoängaren heter. Det visade sig inte bara att de kände varandra, utan jag fick också veta att det var han som var Lottas nya pojkvän.

“Det här blir intressant”, tänkte jag och sög tag i blicken på Joel. Efter några drinkar och det var dags att gå, skrev jag ner mitt mobilnummer på kassakvittot, som jag demonstrativt lämnade kvar på disken.

Nästa dag ringde han och ville bjuda på lunch.

Vi bestämde träff på en mysig skärgårdsrestaurang, vilket passade mig perfekt eftersom jag älskar fisk och skaldjur.

Jag tog på mig en sval skön klänning som avslöjade en hel del eftersom den blev helt genomskinlig i solljus. För att göra det hela ännu mer spännande bestämde jag mig för att vara helt naken under.

Det låg spänning i luften när vi satte oss vid bordet. Jag drog upp klänningen över mina långa solbrända ben och lutade mig lite lätt framåt så att urringningen visade vad som fanns där under. Han harklade sig lätt och sa – inte direkt som en fråga utan mer konstaterande – “vi tar in en flaska vin va’?”

“Ja, men vi kör ju bil båda två?”, svarade jag tvekande.

“Men vi har väl inte så bråttom?”

Hoppsan, tänkte jag, han har redan planerat dagen …

Med tanke på att vi knappt kände varandra, flöt lunchen på med lätthet. Han var rolig, underhållande och minst sagt flörtig.

Men vi visste båda två att vi inte var här för att kallprata.

“Vad säger du Hanna”, sa han efter en stund. “Ska vi ta en promenad i småbåtshamnen?”

“Absolut!” Jag reste mig upp och gick långsamt ut på bryggan, väl medveten om att solen lös rakt genom klänningen. Han kom upp bakom mig, la armen runt min midja och styrde mig ner mot båtarna.

Jag började få betänkligheter. Killen var fin och jag ville inte använda honom som något hämndobjekt. Tankarna surrade runt i huvudet på mig när han stannade till vid en riktigt snajsig motorbåt.

“Kom så går vi ombord. Det här är min farbrors båt. Han är på sitt lantställe så det är lugnt”.

Jag tittade tvekande på honom. “Är det sant?”

“Ja, självklart”, sa han skrattande. “Låt oss njuta av dagen, vi kan köra bil imorgon!”

“Imorgon?”

“Varför inte? Han drog upp en nyckel ur fickan på sina shorts och hoppade ombord på båten. “Kom nu så ska du få känna vind i ditt härliga blonda hår”.

Med van hand körde han mellan kobbar och skär ut mot det öppna havet. Jag tittade på honom bakom mina solglasögon, och han var vansinnigt sexig med muskulös brunbränd kropp och lockigt långt hår i en hästsvans.

Jag kom på att jag hade min gula bikini i väskan och frågade om det var ok att ta på mig den. Han skrattade och sa att jag kunde sitta naken om jag vill, det är ingen som ser oss här ändå.

Jag gick ner i ruffen för att byta om och såg att där fanns både vattentoa, dubbelkoj och ett litet pentry. “My God!”, tänkte jag. “Var har jag hamnat?”

Jag hörde en lätt busvissling när jag kom upp på däck. Joel tittade uppskattande på mig och sa att han tänkte lägga till vid en ö lite längre bort. “Den är helt obebodd med en liten enskild strand. Vi kan hoppa i från båten och simma och bada hur mycket vi vill. Och det är bara 50 meter till stranden där vi kan ligga och sola tills vi blir hungriga. Jag har massor av gott käk här på båten”.

Helt plötsligt, från ingenstans, sköljde kåtheten över mig! Hela fittan bultade och jag ville inget annat än ha honom. Här och nu! Han påverkade mig så jag blev helt galen.

Med ett ryck ökade han farten och vi for fram över vågorna. Jag ställde mig bredvid honom och lade märke till att han var alldeles hård innanför shortsen. Jag hade aldrig sugit av någon som stod och styrde en båt på sjön, (om jag inte räknar in förste styrman på Stenabåten till Tyskland ha ha ha). Hela jag skakade i den höga farten men jag lyckades ändå ställa mig på knä framför honom och ta fram hans härliga styva kuk. Jag var snabb i min manöver så han hann inte reagera innan kuken var i min mun. Jag slickade hungrigt runt hela hans kuk, uppifrån och ner, runt skaftet och upp mot ollonet igen, runt ollonkanten och över hela ollonet. Han tryckte sig hårt mot mig och jag sög in hela härligheten så långt ner i halsen jag bara kunde. Jag tog ett ordentlig tag om kuken, nere vid roten, och sedan sög jag honom in och ut, in och ut, in och ut, tills han exploderade i munnen på mig.

Jag torkade mig om munnen med baksidan handen och ställde mig upp som om ingenting hänt. Det bultade fortfarande i fittan när han saktade ner farten och pekade mot ön han pratat om. När motorn var avstängd och ankaret på plats, vände han sig mot mig och drog av mig bikinitoppen. Utan ett ord kysste han min hals, nacke och axlar. Slickade insidan på min ena överarm, armhålan och ner mot mina tunga bröst. Han kupade sina händer under dem och lyfte upp dem mot sig medan han sög och nafsade på bröstvårtorna så det ilade långt ner i fittan.

Solen gassade på oss och jag började bli varm och lite svettig nu när allt var vindstilla. Han tog av mig bikinitrosan och fortsatte slicka ned för magen och mot mina lår. Tungan var ömsom mjuk, ömsom hård och slickade med långa breda tag. Han drog mig mot soffan, tog tag om min midja och tryckte ner mig på soffdynan. Han ställde sig på knä framför mig, lyfte upp mina fötter på sina axlar, och dök ner med ansiktet mellan mina lår. Jag kände hans fingrar dra isär mina blygdläppar medan munnen och tungan utförde trollkonster. Om man kan ha fingertoppskänsla vad gäller att slicka en kvinna, så hade han verkligen det. Han visste precis hur han skulle tillfredsställa mig och han gjorde det med omsorg och känsla. Orgasmen väntade inte på sig och jag blev genomvåt, svettig och kladdig på noll sekunder. Han bara fortsatte och fortsatte och jag skrek, vrålade och vände och vred på mig. Orgasmerna som vällde över mig var kraftiga och gjorde nästan ont, men de var samtidigt vansinnigt sköna!

Jag fick hämta andan under de fem sekunderna som det tog för honom att ställa sig upp och ändra min ställning till framåtlutat läge över soffryggen. Han särade på mina ben, kysste min rygg och mina axlar och drog retsamt ollonet över min rumpa och ner mellan blygdläpparna för att stanna precis utanför min öppning. Sedan förändrades allt.

Med ett rejält tag om mitt hår, höll han mig så att mitt huvud drogs bakåt, samtidigt som han med ett bestämt juck stötte in sin grova, stora kuk djupt in i mig. Med ett järngrepp höll fast mig med ena handen och smiskade mig över rumpan med andra. Kuken, som fyllde hela fittan, gick in och ut som en maskin. Han var helt outtröttlig och råknullade musten ur mig. Och han slutade inte förrän jag bad om nåd. Mannen som alldeles nyss varit ömsint och mjuk, var nu min “Master”.

Efter en uppfriskande simtur och skön avkoppling på stranden, var vi tillbaka på båten. Det hade blivit sen kväll och vi bestämde oss för att stanna kvar vid ön. Det var en sådan där perfekt vindstilla, varm sommarkväll och vi satt tätt ihopslingrade, helt nakna, med varsin drink i handen. Vi hade knullat, älskat, smekt, slickat, sugit och kyssts hela eftermiddagen. På båten, i vattnet, på stranden, sittandes, liggandes, stående, och vi hade inga hemligheter längre. Vi hade gjort allt.

“Jag måste erkänna en sak”, sa han. “Jag gjorde slut med Lotta samma kväll som jag mötte dig i baren. Jag visste att jag måste ha dig.”

Jag tittade på honom med stora ögon. “Gjorde du slut med Lotta, sa du?” Jag skrattade lite för mig själv och tänkte att “ja, där fick du Hanna för din hämnd …”

“Jamen då så, då är det bara att ta för sig”, sa jag och lade mitt ena ben runt hans höfter. Jag dansade med fittan mot hans kuk, som genast ställde sig i givakt. Utan att ta hjälp av våra händer lockade vi varandra, retades, och rörde oss mot varandra som två guppande skepp i natten. Till slut gled han in i mig där vi satt mitt emot varandra omslingrade av våra ben och armar. Vi kysstes länge, länge, djupa mjuka tungkyssar som till slut övergick i vilt upphetsat och hungrigt “ätande” på varandra.

“Du är ju helt hopplös”, sa han. “Det går inte att ha lugnt sex med dig! Nu måste jag straffa dig igen!”

Jag skrattade så jag kiknade och tänkte på Lotta – “Det blev kanske inte så mycket av en hämnd, men jag tog definitivt hem storvinsten i alla fall!”

“Och du Sophia älskling, båten är min bara så du vet …”

Då vred jag mig av skratt och räckte ut tungan åt Lotta.

“Kom hit så ska jag visa dig hur man kör in båten i hamn för att slippa straffavgift!”, sa jag sedan strängt och satte mig ner på hans härliga kuk. Återigen var vi igång och jag red honom tills sperman rann nerför låren, och därefter fick han snällt slicka ren mig.

-Finns det något bättre än härliga, oväntade äventyr fulla med kåthet och knull? Inte för mig i alla fall …

Din alltid lika galet kåta Hanna 😉

Kyssar och hångel

July 28, 2021