Blog / Sexäventyr

Hamam inklusive allt

Hej alla kåtingar!

Jag har inte skrivit på ett tag men ge inte upp, jag kommer alltid tillbaka. Ibland är livet lite hektiskt men ni finns i mina tankar. -Alltid!

Idag var jag med om något helt otroligt häftigt. Jag hade bokat tid på ett spa för att skämma bort mig själv med bland annat en helkroppsinpackning med lera och en helkroppsmassage med härligt doftande oljor samt varma stenar. Eftersom jag haft det lite stressigt ett tag tyckte jag att jag var värd en riktig rundsmörjning.

När jag kom till receptionen möttes jag av en riktig snygging, en tiopoängare! Han berättade att Jacqueline, som skulle tagit hand om mig, tyvärr blivit sjuk och att det istället kommer vara han som ger mig mina behandlingar. “Kan man ha mer tur?”, tänkte jag förtjust. Han fortsatte med att berätta att det är helt tomt inne på hamamavdelningen, de hade inga bokningar idag, så vi kan vara där alldeles själva. “Det blir lite extra lyxigt”, sa han medan han gav mig en tjock vit badrock och visade mig till omklädningsrummet. “Ta av dig alla kläder så ska vi snart baka in dig i ett härligt lager med Dödahavslera.” Han gav mig ett varmt leende och sa sedan att han väntar på mig inne i hamamet.

För den som kanske inte vet vad ett hamam är, kan jag berätta att det är ett slags turkiskt badhus med tusenårig tradition bakom sig. Man använder sig av ångande värme så att kroppen blir varm, mjuk och svettas. Ungefär som i en bastu men mycket mycket vackrare.

Iklädd endast badrock och tofflor gick jag nervöst mot dörren till hamamet. Mina känslor var blandade när jag föreställde mig bilden av hur den här ursexiga mannen masserade in lera på hela min kropp. Visserligen tycker jag att det är jätteskönt och huden blir som sammet efteråt, men jag har bara erfarenhet av kvinnliga hamam-terapeuter. Men okej, tänkte jag, någon gång ska vara den första och jag kände motvilligt hur det började pirra mellan benen på mig. Det var inte riktigt rätt tillfälle att bli kåt på, tänkte jag.

“Du kan ta av dig badrocken”, sa han med neutral röst, “och lägga dig här på stenhällen”. Jag hängde upp badrocken på en krok och lade mig ner på mage på den varma stenen. Avslappnande musik hördes från högtalarna och med vana händer smörjde han in min kropp med den varma leran. “Nu får du ligga här och ha det skönt en timme”, sa han och lämnade mig sedan ensam i rummet. Hela jag var alldeles mjuk och avslappnad och jag somnade nästan i den dämpade belysningen.

Min tidsuppfattning var tydligen inte så bra för jag trodde att jag bara legat där i tio minuter när han kom in igen. “Jag har varit lite snäll mot dig för du har fått ligga här i en och en halv timme eftersom vi inte har några fler kunder idag. Din hy kommer vara fantastisk när vi duschat av dig leran”. Han tog tag i min hand och sa att duschen ligger alldeles bredvid. “Kom så ska jag hjälpa dig”. Halvt yrvaken stapplade jag mot duschen och han sköljde av mig all lera. Vattenstrålarna väckte upp mig ordentligt ur min halvdvala och jag blev fullt medveten om att jag stod i duschen helt naken framför honom. Istället för att reagera med blyghet frågade jag med utmanande tonläge om det tillhör vanligheten att ta in nakna kvinnor i duschen. Han skrattade och sa att om han inte kan få liv i dem på annat sätt så får det bli duschen. Min kropp hade nu vaknat till ordentligt och jag kände hur kåtheten spred sig inom mig. Jag smekte med händerna över mina bröst och min mage och sa att han gjort ett bra jobb. Huden är helt fantastisk. Han sträckte fram sin hand och smekte mig över armen. “Klä av dig”, sa jag till honom. “Duscha med mig”.

Två sekunder senare var han i duschen med mig. “Jag trodde aldrig du skulle be mig”, sa han och skrattade. “Jag har varit tänd på dig, sedan du kom in genom porten, och har funderat på hur jag skulle kunna närma mig dig”. Han gick ner på knä och började slicka insidan av mina lår upp mot fittan. Jag lutade mig mot duschväggen och särade på benen medan jag tog tag om hans huvud och pressade mig mot honom. “Ja, precis så”, stönade jag högt. “För guds skull fortsätt precis så!” Jag kände hur en uppdämd kåthet ville explodera i en orgasm och jag var så nära, så nära. Om han hade slutat slicka precis där hade jag gått miste om orgasmen. Men han var lydig och fortsatte tills jag sprutade kåta safter över hans mun. Eller rättare sagt; han fortsatte slicka tills mina ben vek sig under mig och jag rasade ihop på golvet.

Han lyfte upp mig och bar in mig i massagerummet. Torkade mig omsorgsfullt samtidigt som han kysste mig där han kom åt. “Nu ska jag ge dig den bästa helkroppsmassagen du någonsin fått”, sa han och började massera mig med varm olja som doftade gudomligt, eller kanske snarare sexigt. Hans händer var iallafall både gudomliga och sexiga. Han retade mig, smekte mig, masserade varje liten del av mig och jag var tokig av upphetsning. Jag ville bara ta tag i honom men så fort jag försökte sätta mig upp, tryckte han mjukt men bestämt ner mig på massagebordet. “Du ska bara ligga still och njuta”, sa han. Detta var första helkroppsmassagen i mitt liv som gett mig orgasm efter orgasm.

Jag fick inte ge honom någon orgasm idag, men vi har bestämt träff på fredag. Då är det min tur att ge honom njutning hemma hos honom. Det ska bli mycket intressant. Jag har ju sett honom naken och allt ser väldigt lovande ut!

Din lilla kåtslyna Hanna 😉

Min cuckold och jag

February 27, 2021

Kom och ta mig

March 25, 2021