Blog / Kåthet / Mina älskare / Oralsex / Sexäventyr / Slynan i mig / Telefonsex

Etsat sig fast …

Smaken och doften av honom har etsat sig fast i mitt minne. De fylliga läpparna som slöt sig runt mina bröstvårtor, tänderna som nafsade på min hud, och händerna som kupades runt mina stjärthalvor.

Vi hade en het förälskelse under några extatiska veckor när han föreläste på universitetet i min stad. Vi träffades första gången hemma hos en gemensam bekant, och därefter älskade vi varje natt på hans hotellrum.

Jag försökte stanna hemma och sova ensam, men det var omöjligt. Våra kroppar ropade på varandra så fort vi inte var tillsammans.

Han är den absolut ömsintaste älskaren jag någonsin haft. Hans röst var som behaglig musik i mina öron, hans kropp var hård och muskulös men hans inre var mjukt och fluffigt som vispad grädde.

Vi lekte, vi skrattade och vi älskade, knullade, pippade, sög och slickade. Ibland, vid lunchdags, åkte jag till universitetet där vi gömde oss i olika förråd och kopiatorrum. Med min kjol över sitt huvud slickade han mig tills jag “dog orgasmdöden”.

Sedan kom den där dagen när han måste åka vidare. Hela natten, innan avresan, låg han bara och slickade mig, smekte mig, kysste varje millimeter av min kropp. Jag fick inte göra någonting – jag skulle bara ta emot – för han ville att jag skulle bära med mig honom i mitt minne.

Han har utan tvekan etsat sig fast …

Slicka mig!

October 25, 2021

Halloween

October 27, 2021