Blog / Kåthet / Mina älskare / Oralsex / Sexäventyr / Slynan i mig

En old fashion, tack

Jag tog fram mobilen och ögnade igenom mina e-mail, medan jag smuttade på min drink. Hittills hade allt gått bra på konferensen, så nu kunde jag med gott samvete koppla av en stund.

Hotellbaren började fyllas med de andra konferensdeltagarna, som alla hade sina knallgula märken på kavajslaget. Jag svepte med blicken när en man på andra sidan baren fick mig att haja till. Jag kände igen honom direkt. Det var Johannes. På mindre än en sekund var hela magen invaderad av fjärilar. Vi var arbetskamrater för några år sedan och hade haft en liten fling. Han såg annorlunda ut än vad jag mindes. Stiligare, brunbränd, välklippt och mer pondus.

Jag tänkte på vad vi hade gjort tillsammans. Sex på kontoret var ett vanligt inslag. Och vi missade inte ett tillfälle. Lustan sög tag i mig.

Han hade inte upptäckt mig ännu. Hans ansikte var begravt i några papper och jag såg hur koncentrerad han var. Jag bestämde mig för att gå bort till honom. Mitt hjärta hoppade i bröstet men jag hade inget att förlora.

“Kommer du ofta hit?”

Han tittade upp från sina papper och det tog honom en halv sekund att känna igen mig.

“Hanna!”, sa han och reste sig upp. “Jag kan inte fatta att det är du!”

Han gav mig en varm kram med båda hans händer runt min midja. Vi satte oss ner och snart flöt samtalet på som om vi aldrig hade skiljts åt. Våra kroppar flyttade sig närmare och närmare, och hans arm vilade precis bredvid min.

“Träffar du någon?”, frågade han.

“Nej, inte just nu”, ljög jag.

“Inte jag heller”, sa han och log flirtigt. “Vi hade en bra tid tillsammans som arbetskamrater,” sa han, tog en klunk av sin öl och vek inte med blicken.

“Det hade vi”, svarade jag virandes en hårlock runt mitt finger och lutade lätt på huvudet.

“Får jag bjuda dig på en drink?”, frågade han sedan. Jag kände av hans nervositet men höll mitt lugn.

“Nej tack, jag är klar för idag”, svarade jag med ett vänligt leende.

Jag såg en snabb besvikelse fladdra förbi i hans ögon och lade min hand på hans arm.

“Tycker du inte vi ska avsluta ‘jakten’? Mitt hjärta bultade så hårt att jag kunde hör det i öronen.

“Vad menar du?”

“Följ med mig upp till mitt rum”, sa jag och tittade honom rakt in i ögonen.

Han brast ut i ett skratt och höjde på ögonbrynen. “Jag hade glömt hur modig och rakt på sak du är!”

“Du säger det som att det är något dåligt”, sa jag.

“Nej, det är det verkligen inte!”, sa han.

Vi var så nära varandra att min haka kunde vila på hans axel. “Det är inte alls dåligt”, mumlade han in i mitt hår.

Vi drogs till varandra i en kort men het kyss.

“OK, visa vägen”, sa han och reste sig upp.

Vi plockade ihop våra grejer och gick snabbt mot hissen. Direkt när hissdörren stängdes bakom oss började vi kyssas, och vi hann inte mer än komma in i mitt rum förrän kläderna slets av. Han var verkligen mer attraktiv än jag kom ihåg, och en sugande känsla spred sig snabbt genom kroppen. Åh, vad jag ville ha honom!

Vi föll baklänges ner på hotellsängen. Han lade sig ovanpå mig med starka armar som höll honom stadigt en bit upp från min överkropp. Han tittade på mig medan han tryckte sin nedre halva mot min. Jag lindade ivrigt mina ben runt honom med fotsulorna mot hans vader.

“Jag är så våt”, stönade jag, och sköt honom framför mig så han tvingades ner mot mina fötter och sänggaveln.

“Jag vill att du slickar mig”, sa jag. “Jag är blöt och redo för dig”.

“Jag tror jag fixar det”, sa han och log varmt. Han började med små nafsande kyssar längs insidan av mina lår. Till slut nådde munnen fram till min härlighet och tryckte sig mot min klitoris. Han slickade i sig mina safter som om de vore honung. Han förde händerna upp mot mina bröst och smekte dem tills det ilade i hela kroppen på mig. När han sedan slutade pulserade min klitoris som bara ville ha mer.

Han flyttade sig upp till mina läppar, kysste mig hårt, och gav mig smaken av mina egna safter.

“Du är så vansinnigt vacker”, sa han och ställde sig upp på knä. Hans kuk pekade rakt upp och jag ville inte missa att få smaka den igen. Jag drog honom närmare mig och han gjorde inget motstånd utan stönade högt när han tryckte sin kuk mot min våta tunga. Jag sög honom galen av åtrå.

“Fan, det är fantastiskt”, mumlade han och kastade huvudet bakåt. “Du är så bra på det här.” 

Han lade sig ner över mig igen och tryckte in sin manlighet djupt in i min fitta. Jag var så blöt att den gled in utan minsta motstånd.

Jag stötte ut ett flämtande stön, och mina ögon slöts av njutning när våra ben flätades samman. Hans knän grävde sig ner i madrassen när han gungade in i mig, byggde upp en rytm och ökade sitt tempo. Min fitta kramade hårt runt hans kuk när han pumpade in i mig samtidigt som han kysste min hals. Sängen började gnissla och om det fanns någon i hotellrummet bredvid hade de säkert hört det. Ingen av oss brydde sig, och ingen av oss kunde heller kväva våra stön.

Jag kände hur en flodvåg av en orgasm byggdes upp i fittan och spred sig till varenda nerv i min kropp. Johannes kom fortfarande ihåg vad han skulle göra för att släppa loss odjuret. Han tryckte sin mun mot min och använde tungan för att reta upp mina läppar och lät våra tungor snurra runt varandra.

Det var allt som behövdes för att orgasmen skulle brisera. “Oh …oh,” stönade jag in i hans mun när jag kände hur hela fittan vibrerade. Det pågick en explosion inuti mig som försatte min kropp i extas. Johannes slutade givetvis inte, utan fortsatte i jämna djupa tag tills han till slut gav efter för sin egen orgasm med ett lågt, morrande stön.

Vi låg på rygg bredvid varandra och tog några djupa, flämtande andetag. “Wow”, sa han till slut. “Det är allt jag kan säga.”

Du kom i min dröm

June 11, 2022

Köttsliga lustar

June 14, 2022