Blog / Kåthet / Sexäventyr / Slynan i mig

En drink och jag är din

Vi satt vid varsitt bord på uteserveringen. Restaurangen höll på att stänga och vi var de enda gästerna kvar. Du hade stirrat ganska ogenerat på mig ett bra tag, och jag funderade på om du var något att satsa på inatt. Du såg visserligen bra ut, men det är definitivt ingen garanti. Det som är viktigt för mig är att en man har en utrustning som han vet hur man använder. Allt annat är ointressant.

Servitören kom ut och frågade om vi ville ha något mer innan de stängde. Du tittade frågande på mig, men jag tittade på servitören och sa med ett leende: “En drink till och jag är din”. Servitören, som förmodligen hört det mesta, log tillbaka och sa att han tyvärr inte kunde stå till tjänst, men om herrn vid det andra bordet var intresserad, kunde han ge oss varsin drink.

Du fattade dig snabbt och svarade utan minsta tvekan att du var mycket intresserad, om damen också var det? Jag svarade servitören: “Kom med drinkarna så fixar vi resten”.

Jag förde min fot upp och ner längs ditt byxben medan jag läppjade på min drink. Bulan innanför gylfen växte sig större och större, och jag kände hur mina bröstvårtor styvnade när det pirrade till mellan mina blygdläppar. Nästan som på en given signal ställde vi oss båda upp, svepte våra drinkar och vinkade till oss en taxi.

Han sa till taxichauffören att bara köra runt vart han ville, och bara titta framåt. Han skulle få bra betalt. Vi satte oss i baksätet och han upptäckte rätt så omgående att den här damen var helt troslös. Han drog upp mina ben och for ner med ansiktet mellan dem, och gav mig en sådan härlig resa med sin tunga så jag trodde jag skulle avlida. Det var dessutom vansinnigt spännande med chauffören som hade väldigt svårt att bara titta rakt fram. Våra ögon möttes i backspegeln och jag slickade vällustigt och förföriskt mot honom. Jag älskar att retas och få karlar helt vilda. Och vild blev han när jag tydligt visade att orgasmen var ett faktum. Det var tur att han inte krockade!

Min älskare satte sig tillrätta och drog upp mig över sitt inbjudande stånd. Jag satte mig ner med ryggen mot honom så att jag hade mitt ansikte vänt mot chauffören i backspegeln. Jag red hårt, snabbt och tungt så att det smaskade ljudligt om oss. Han kysste mig i nacken och på halsen och våra ögon möttes även dem i backspegeln. Han upptäckte att vi hade publik, men det tände honom mer än att han blev arg. Han drog upp min topp över brösten och lyfte upp brösten ur BH:n. Kramade dem och nöp mig i vårtorna medan de hoppade i hans händer av min vilda ritt. Jag vred huvudet bakåt så att vi kunde kyssas riktigt vått och hungrigt, och jag njöt verkligen av hela situationen. Den här mannen var mer spännande än jag någonsin kunde föreställt mig.

“Stanna bilen!”, sa ha till chauffören. “Parkera på ett diskret ställe”. Efter några hundra meter hittade chauffören en plats invid en park. Det var tyst och lugnt runt omkring oss för klockan hade hunnit bli natten. Min älskare frågade viskande om jag ville smaka på chauffören. Jag svarade att givetvis vill jag det. Han kanske har en riktig bamse till kuk, tänkte jag för mig själv.

Chauffören hade inte en aning om vad som försiggick när jag klev ur bilen och gick fram till honom. Jag öppnade hans bildörr och bad komma ut. Han blev genast på sin vakt, men jag lyckades lugna honom och sa att jag bara ville prata lite med honom utan att mannen i baksätet hör. Han klev ur förarsätet och följde med mig några steg från bilen. Utan minsta förvarning tog jag hans hand och förde den till mitt spermavåta sköte samtidigt som jag kysste honom andan ur honom. I samma sekund glömde han att han var taxichaufför och hade lämnat sin bil. Jag sa rakt in i hans mun att jag ville rida honom samtidigt som jag drog ner gylfen på hans byxor. Med fast hand föste jag in honom i baksätet, bredvid min älskare som satt och smekte sin kuk.

Chauffören gled ner bredvid älskaren, jag frigjorde hans kuk ur byxorna, satte mig ner på den och red honom samtidigt som jag tog tag om älskarens kuk och runkade den i samma takt.

Det hela slutade med att vi åkte hem till älskarens bostad, duschade och sedan hade vi en helt galen trekant resten av natten. Båda slickade mig samtidigt. Jag slickade och sög båda kukarna samtidigt. Jag hade en kuk i munnen och en i fittan samtidigt. Båda sög och slickade och nafsade på mina bröst samtidigt som de båda två pullade mig så det brann i fittan. Båda knullade mig samtidigt. -Åhhhh, jag blir helt vild av en härlig dubbelmacka! Sedan tog vi en ny dusch tillsammans alla tre, där de tog mig en och en. En knullade mig stående medan den andra höll duschmunstycket mot min klitta. Sedan bytte de om. Jag vet inte hur många orgasmer jag fick under den duschen!? Vi blev till och med så uppspelta så vi testade “golden shower” på varandra.

Sedan sov vi tätt omslingrade med mig i mitten, och den busiga taxichauffören som låg bakom mig, hade sin kuk inne mig resten av natten.

Din kåta, kåta Hanna xx

Motorcykelturen

April 27, 2022

Telefonsex Sverige

April 29, 2022