Blog / Fantasier / Kåthet / Mina älskare / Sexäventyr / Slynan i mig / Telefonsex

Du kom i min dröm

Sömnen började långsamt lämna mig medan jag stretade emot. Jag låg i halvdvala och ville varken öppna ögonen eller vakna upp, istället försökte jag hålla kvar drömmen och memorera varje liten detalj.

Som alltid med drömmar, hamnar man bara i en sekvens. Det finns ingen början och inget slut. Det är en händelse tagen ur sitt sammanhang.

Vi dansade i ett stort rum som såg ut som en lagerlokal, och musik strömmade från alla håll. Jag kände mig alldeles rusig av lusta, glädje och kåthet när han lyfte upp mitt högra ben och tryckte sig hårt mot mig. Jag kände hans hårda kön mot mitt när jag kastade huvudet bakåt för att göra dansen mer sensuell.

Han höll mig hårt när lemmen tryckte sig in mellan mina blygdläppar, för att fortsätta in i min nu heta, fuktiga grotta. Vi dansade tätt omslingrade medan han med jämna stötar tog mig mitt på golvet. Ibland kändes det som att jag satt på hans lem och den känslan var så eggande och skön.

Jag vaknade upp av orgasmen som smög sig in i drömmen, och som fick mig att inte vilja vakna.

Maskerat knull

June 1, 2022

En old fashion, tack

June 13, 2022