Blog / Fantasier / Kåthet / Slynan i mig

Drömmer om dig …

Vi har så sköna samtal du och jag.

Varje gång du ringer är du sprängkåt och viskar dina hemligheter i mitt öra. Du runkar, stönar och hetsar upp mig.

Vi känner varandras lustar och vi vågar vara oss själva.

Du vill lyssna på min våta fitta, och sedan berättar du för mig hur du slickar och suger varje liten vrå av fittan. Du vill att jag sitter på ditt ansikte och gnuggar mig mot din mun och näsa, och du stönar mer och mer för varje minut som går.

Ibland vill du att min väninna ska vara med. Då berättar jag för dig hur vi slickar och suger på din kuk samtidigt. Hur hon slickar din pung medan jag suger dig tills du sprutar allt du har.

Men du är en riktig kåting som aldrig får nog, så vi fortsätter.

Min väninna lägger sig ner på rygg, och jag lägger mig ovanpå henne. Jag har min rygg mot hennes mage. Där ligger vi med våra fittor blottade för dig.

Du ställer dig på knä mellan våra ben och knullar oss växelvis. In med kuken i ena fittan, knullar ett tag, och sedan in i den andra. Våra fittsafter blandas med varandra och sedan när du är redo för nästa orgasm drar du ut kuken snabbt och sprutar över båda fittorna.

Vi har det skönt tillsammans du och jag. Och jag vet att du tänker på mig varje gång du runkar. Precis så som jag tänker på dig när jag ligger ensam i sängen och fantiserar.

Din kåta Hanna xx

Halloween

October 27, 2021

Prata med tjejer

October 30, 2021