Blog / Fantasier / Kåthet / Slynan i mig / Telefonsex

Din egen lilla hondjävul

Du tänder på “synden”. Du vill att jag ska ge dig det “förbjudna” – det som ingen vågar prata högt om. Du blir omåttligt upphetsad när jag tar på mig min strap-on och knullar dig hårt i analen. Du älskar när jag viskar oanständiga saker i ditt öra. Och du mår bra när du får vara min häst. När jag sitter på din rygg medan du galopperar runt på alla fyra i rummet.

Du är världens snällaste och finaste man, och ingen i hela världen skulle tro mig om jag berättade om alla dina fantasier och önskningar. Ibland vill du att vi ska gå ut på fin och dyr restaurang tillsammans, och då ska jag vara en riktig elak bitch. Jag ska dricka det dyraste vinet och du ska bara få vatten. Jag ska äta något riktigt lyxigt, och du ska få den billigaste lilla salladen. Jag ska högt, så alla hör, tala om för dig vilken lite kuk du har och att jag börjat tröttna på dig. Du tänder på detta.

Sedan när vi är hemma igen är du så kåt så du nästan smäller av, och då knullar du mig med din härligt stora kuk medan vi skrattar åt allt galet vi gjort tillsammans.

Framför spegeln

May 12, 2022