Blog / Fantasier / Kåthet / Telefonsex

Det bor en pinuppa i mig

När jag var liten var jag väldigt fascinerad av gamla bilder på pinuppor. Jag tyckte kvinnorna var så vackra och spännande, så jag bestämde mig tidigt för att så ska jag också se ut när jag blir stor.

Om jag googlar på vad ordet betyder så kommer det upp; goding, toppsnäcka, sexbrud, utvikningsbrud, sexig kvinna, och det är ju precis vad jag är. -Eller hur?

För mig finns inget härligare än att vara kvinna, sexig, utmanande, läcker och kåt. Jag har alltid bejakat mina lustar och begär, vilket innebär att jag smeker mig själv varje dag, knullar så ofta som möjligt, flirtar och visar upp min sköna sexiga kropp. Jag förstår mig inte alls på människor som är pryda och som tycker att det är syndigt. Jag tycker det är en synd att inte använda de gåvor gud har gett oss.

Ring mig så kåtar vi upp oss och har det skönt tillsammans!

Gott Nytt År!

December 31, 2021

Du gör det skönt ...

January 25, 2022