Blog / Kåthet / Sexäventyr

Den oskuldsfulla födelsedagsfesten

För många år sedan var jag inbjuden till en helt galen födelsedagsfest i Miami. Jag var strax över 20 och prövade på livet i USA.

Jag välkomnades i dörren av en helnaken manlig strippa som visade mig till poolen, där det var minst 60-70 festande människor. Jag tittade mig omkring men hittade ingen jag kände. Födelsedagsbarnet sågs inte till och inte heller mina vänner.

Som tur var, tänkte jag, var det inget nudistparty men gästerna var definitivt mer lättklädda än jag var. Den enda som inte hade en tråd på kroppen var Rick, strippan, som underhöll gästerna med sin sexiga kropp och stenhårda kuk som outtröttligt stod i givakt. Vem som helst fick ta på honom, smeka honom och till och med ha sex med honom. Det spelade ingen roll om du var homo eller straight, han var lika tillmötesgående mot alla.

Rick gillade uppmärksamheten och höll festen igång med massor av lekar med mat och dryck, leksaker och vattenaktiviteter.

Jag, som aldrig tidigare varit med om något liknande, satt lite lätt chockad i en solstol och såg till att jag alltid hade en drink i handen.

Det var ingen tvekan om att folk släppte loss ordentligt i Ricks närvaro, och när han började klä av folk deras kläder var det ingen som protesterade. Efter en stund såg hela poolområdet ut som en enda stor ormgrop.

Rätt som det var såg jag äntligen mina vänner. De rullade fram en stor vagn med en gigantisk tårta. Tårtan var byggd i flera våningar och var helt täckt med choklad. Jag blev överlycklig av att se dem så jag rusade fram och kramade om dem alla.

“Var är Stephanie?”, frågade jag. Det var hon som fyllde år och som alla väntade på.

“Hon kommer alldeles strax”, sa en av vännerna och gav mig en kyss på munnen. “Har du bara suttit här och tittat på?”

“Jag var inte beredd på ett sådant här firande”, svarade jag skrattandes. Jag hade hunnit med några drinkar och var inte så blyg längre.

Precis då kom Rick farande mot mig. “Där är du ju! Jag undrade precis vart du tog vägen, och så står du här med kläderna på. Det måste vi göra något åt!” Jag hann inte säga ett pip förrän han med ett ryck drog av mig klänningen.

“Wow, vad har vi här. En riktig sexy baby!” Han tittade på mig uppifrån och ner medan han smekte sig lätt över kuken. “De där brösten måste jag smaka på”, och så knäppte han av mig BH:n och tog för sig av mina runda fasta behag. Han sög bröstvårtorna så de stod rakt ut, alldeles knottriga och kåta, samtidigt som han tryckte in fingertopparna i brösten och masserade tills jag höll på att explodera. Precis när hans hand förflyttat sig ner under mina trosor, hördes ett jubel när Stephanie kom farandes upp ur tårtan. Jag fick nästan hjärnsläpp för dels var jag lite på pickalurven, och dels var jag så störtkåt så jag ville bli knullad på sekunden! Och nu stod min väninna en meter ifrån mig helt täck i choklad.

Rick klämde till runt min fitta och bad mig ha lite tålamod. “Jag tar hand om dig om en stund”, viskade han i mitt öra. Sedan hoppade han snabbt upp på vagnen, lyfte upp Stephanie ur tårtan och lade henne över sina axlar. Hon var helt naken under chokladen och folk jublade av upphetsning.

Jag, som redan var galet kåt, höll på att explodera av hela scenariot. Mina vänner, som stod bredvid, klädde snabbt av sig kläderna och smällde sedan av några magnumbuteljer med champagne som sprutade ner oss alla.

Rick, som burit ner födelsedagsbarnet och satt henne på ett bord, började slicka hennes kropp medan fler och fler människor ställde sig i en ring runt bordet. Hon matades med tårta och champagne, medan Ricks tunga närmade sig hennes svullna blygdläppar som han mjukt särade på. Min ena väninna berättade att Stephanie var oskuld och att hennes pojkvän skulle ta den ikväll. Men först skulle Rick värma upp henne ordentligt. Om jag inte hade varit chockad innan, så blev jag det då! “Vad var det här för galen fest?”, tänkte jag samtidigt som allt onekligen var vansinnigt spännande!

Vi kunde se allt som hände från platsen där jag stod. Rick hade satt sig på en stol och dragit Stephanies ben runt sina axlar. Hans ansikte var helt nerborrat mellan hennes lår och jag kunde se tungan som slickade henne till orgasm efter orgasm. Hon ålade sig över bordet, gick upp i brygga, gnydde, stönade och sa att han inte fick sluta även om hon bad honom. “Det är så jädrans sköööönt!”, skrek hon och gungade hejvilt med höfterna. Han slickade henne sittandes, liggandes, bakifrån, framifrån och ståendes tills hon skrek att hennes pojkvän måste komma och slutföra jobbet.

Pojkvännen, som inte varit närvarande på festen, fick besked om att det blivit dags att komma dit. Rick bar in henne i huset där hon badades och togs om hand av några vänner.

Min fitta bultade och skrek efter Rick så jag höll på att bli tokig. Det rann fittsafter ner för insidan låren på mig.

Så kom han äntligen ut från huset och gick raka vägen fram till mig. “Kom”, sa han. “Jag vill ta dig i poolen. Länge och mycket! Jag kommer spruta liter så det är lika bra att vi kör på i vattnet”. Han lyfte upp mig och på mindre än en sekund låg vi båda två i poolen. Han ledde mig till en liten avsats där han satte mig i sitt knä. Kuken gled in med en gång. Jag hade ryggen mot hans bröst och han höll mig stadigt om höfterna. Lyfte mig upp och ner över hans tjocka, långa påle. Mycket riktigt kände jag något varmt spridas inne i mig, som sedan blandades med det ljumma poolvattnet. Tro inte att han blev slak för det, nej, nej, kuken var kvar inne i mig och jag kände hur den fyllde upp varje vrå av min grotta. Hans fingrar smekte min klitoris och masserade hela fittan samtidigt som han kysste min nacke och nafsade på mina örsnibbar. Jag kunde knappt andas så kåt var jag, och överallt jag tittade så knullade folk hejvilt med varandra. Kvällens första orgasm kom fort men jag ville ha fler. Allt var så knäppt och galet och jag ville att det aldrig skulle ta slut.

Rick var verkligen en knullmaskin, en spermamaskin, utan stopp. Han visste hur han skulle använda sitt enorma verktyg och knullade mig så det gick vågor i poolen. Ivrigt påhejad av gäster som upptäckt vad vi höll på med, lyfte han upp mig på poolkanten och slickade mig tills jag fick värsta sprutorgasmen. Männen som stått och runkat bredvid sprutade över hela mig så det rann sperma överallt. Det här var något som Rick gick igång på! Stenhårt och vilt körde han in kuken samtidigt som han masserade in all sperma på min hud och kysste mig så hungrigt och intensivt så läpparna började blöda.

Mina vänner kom springande och sa att pojkvännen hade kommit och att det nu blivit dags för kvällens höjdpunkt. Rick drog ut sin kuk som på kommando och drog upp mig på fötterna. Sedan lade han sin arm om mig och förde mig fram till scenen där allt skulle utspela sig.

Nybadad och vacker med blommor i håret och glansig inoljad hud, låg Stephanie på en stor djurfäll på scengolvet. Pojkvännen stod en bit ifrån och tittade kärleksfullt på henne, medan en lite äldre kvinna slickade hans kuk riktigt styv. Rick berättade att det ingick i ritualen att han först ska få en orgasm innan han tar sin kvinnas oskuld.

Rick tryckte upp mig mot scenkanten och ställde sig bakom mig. Med all självklarhet i världen tryckte han in sin underbara lem samtidigt som fingrar långsamt smekte min klitoris. Jag såg hur pojkvännen sprutade sin säd i en stor båge över scenen, samtidigt som lemmen ryckte till och fyllde mig med kåt lava. Jag stod helt still medan han smekte klitorisen lite hårdare och snabbare, samtidigt som jag hade full fokus på vad som utspelades på scenen. Bara en meter framför mig gick nu pojkvännen ner på knä framför Stephanie och drog upp henne mot sig så att de satt mitt emot varandra. Han lade hennes ben runt sina höfter, och sedan lade han sina runt hennes. De satt tätt omslingrade och kysstes intensivt medan han lade handflatorna under hennes rumpa och tryckte in sig i henne. Hon flämtade till och gav upp ett glädjetjut. Applåderna spred sig snabbt och alla började sjunga Happy Birthday samtidigt som fyrverkerier släpptes loss över himlen och i min fitta.

Tomtens pinuppa

December 27, 2021

Pokervinsten

December 30, 2021