Blog / Fantasier / Kåthet / Oralsex / Rollspel / Sexäventyr / Slynan i mig / Telefonsex

Dagens sköna sexfantasi

Idag ringde en av mina återkommande älskare på sexlinjen och ville fantisera om hur vi möts på en sandstrand. Varför inte, tänkte jag. Det är alltid ett skönt scenario.

Jag skulle sitta vid vattnet och blotta en aning för mycket av mina bröst, och han skulle sitta en bit därifrån och snegla bakom sina solglasögon. Efter en stund skulle jag upptäcka att han tittade på mig, vilket givetvis gjorde mig så upphetsad att jag började smeka mig mellan benen.

Vi fantiserade i telefon med varandra, smekte oss, onanerade, lyssnade på varandra, fantiserade om hur han kom fram till mig när jag precis hade fört in ett finger i mig. Hur han satte sig på huk framför mig och tog tag i mitt finger och slickade av det.

Hur jag lät tyget, jag skylde mig med, falla ner till marken så att han kunde se mig helt naken. Han berättade med sin varma manliga röst hur han kysste mina bröst, hur han blev alldeles upphetsad av min kropp och hur han bara ville tränga in i mig.

Vi fantiserade om hur folk såg vad vi gjorde, men att kåtheten var starkare än oron över vad folk såg. Vi hetsade varandra, viskade in in i telefonen, gnydde, stönade, njöt och skrek rakt in i varandras öron när våra orgasmer började dansa tillsammans.

Jag älskar telefonsex och jag älskar att du ringer till mig!

Din alltid lika kåta Hanna xxx

Bajs i massor

May 18, 2024