Blog / Kåthet / Mina älskare / Sexäventyr / Sexleksaker / Slynan i mig / Telefonsex

Böj dig ner!

Vi kommer så bra överens för vi tänder båda två på bakifrån-leken. Varje gång vi ses lyfter han upp kjolen, eller drar av mig byxorna, och ger mig ordern: “Böj dig ner!” Ibland över skrivbordet. Ibland över soffryggen. Ibland över sängändan. Ibland över motorhuven. Det spelar ingen roll var vi är – alltid bakifrån.

Han vet att jag tänder enormt på att bli slickad bakifrån, så han retar mig ofta och länge. När han är på det rätta humöret slickar han mig tills det savar nerför mina lår.

Andra gånger kör han in en dildo i fittan på mig, medan han knullar min anal.

Då och då piskar han mig lätt och retsamt över rumpan medan han stöter sin hårda grova kuk in i fittan så det inte finns en millimeters utrymme kvar.

Han kan vara hård och han kan vara otroligt mjuk, och det blir aldrig någonsin långtråkigt.

Din slampiga Hanna xx

Minnen från hotellbaren

March 31, 2022

Tjejsex och stora bröst

April 25, 2022