Blog / Sexäventyr

Årets första dopp

Det har ju blivit så himla poppis med att kallbada och jag vill inte vara sämre jag, så idag följde jag med min bror och hans kompis Anders till havet. De har hållit på hela vintern med att doppa sig snabbt i det iskalla havet och tycker att det är det bästa som hänt i deras liv. Som barn och tonåring brukade jag alltid bada 1:a maj och då var det runt 10 grader i havet. Jag vågade inte tänka på hur kallt det skulle vara idag. Min bror var helt salig över att jag äntligen tog steget och följde med. Han har tjatat i flera månader om hur fantastiskt uppiggande det är: “Du kommer må så bra!”

Vi möttes vid kallbadhuset för att först ta ett dopp och sedan sätta oss i bastun. Jag höll på att frysa ihjäl redan när jag stod där på bryggan i bara bikinin. “Oh my God! Det här kommer jag aldrig fixa”, sa jag till min bror. Han bara skrattade och tog av sig sin badrock. Han höll upp sina armar och spände musklerna. “Kom igen nu syrran, visa vad du går för!” Anders hade redan börjat gå ner för trappan, som ledde rakt ner i havet, och snart syntes bara hans huvud ovanför vattenytan. “Det är jätteskönt Hanna”, ropade han. “Jag räddar dig om du får en kollaps”. Det lät ju uppmuntrande, tänkte jag medan jag gick mot “döden”. Jag var rent ut sagt livrädd och blundade när jag sänkte mig ner i vattnet. “Jävlar vad kallt!”, skrek jag rakt ut. Jag kände hur huden knottrades och hur bröstvårtorna stod rakt ut. Men jag tänkte inte fega ur. Syskonrivaliteten hade vaknat till liv och aldrig att min bror skulle få en chans att säga att jag inte fixade det.

Anders lade sin arm om mig och frågade hur det kändes. Av någon märklig anledning klarade kroppen av kylan och det var som att hela jag vaknade upp. När vi kommit upp på bryggan igen lade Anders sin badrock runt mina axlar samtidigt som han viskade: “Wow kvinna, du är galet hot!” Jag skrattade och tog på mig badrocken ordentligt. Jag hade ingen med mig och tänkte inte tacka nej till hans gentlemannagest. Min bror hade fullt upp med att gnugga sig torr med handduken och märkte inte hur hans kompis flirtade.

Någon minut senare satt vi äntligen i bastun. Jag trodde att min bror skulle stanna, men det visade sig att han bara kunde basta en kort stund för sedan hade han ett viktigt möte. “Jaha, så ni lämnar mig här nu då?”, sa jag lite surt. “Men nej”, svarade min bror. “Anders stannar säkert gärna kvar och sedan kan ju ni äta lunch eller nåt”. Jag blev lite irriterad över att min bror dikterade vad jag skulle göra, men jag lät det passera och lade mig ner på den varma bastubänken för att slappna av en stund. “Ha det bra darling”, sade jag. “Vi hörs sedan”.

Anders, som suttit helt tyst, flyttade sig närmare mig när min bror gick. “Jag har ingenting emot att stanna med dig”, sa han. “Faktum är att jag gärna vill lära känna dig mer”. Han lade sin hand på min hand och tryckte till lätt. Jag kände inte Anders så väl, utan hade bara träffat honom som hastigast på en middag för ett tag sedan. Jag visste att han var skild sedan något år tillbaka och att han jobbade inom media, men det var också allt. Han var onekligen snygg och vältränad så varför inte?, tänkte jag och satte mig upp. Jag hade bara ett badlakan på mig och när jag reste mig upp, för att hälla vatten på bastustenarna, gled den bara av och föll ner på golvet. “Herregud vad pinsamt!” Jag böjde mig ner för att ta upp handduken men Anders var snabbare. Han tog upp handduken och log mot mig. “Ja, som sagt var… Du är galet hot!” Jag kände hur jag rodnade ner till tårna men samtidigt kände jag spänningen som uppstod mellan oss. Vi var ensamma i bastun och jag stod helt naken framför Anders. Det gick inte att undgå att se att han hade ett rejält stånd innanför sina badshorts. Det ilade det till mellan benen på mig och i nästa stund var blygheten som bortblåst. Jag tryckte mig mot honom och slickade lätt på hans hals. “Du är också hot”, sa jag och smekte med lätta fingertoppar över hans utbuktning. Hans hud smakade salt och jag fortsatte slicka nerför magen och ner mot hans ljumskar. Med ett ryck drog han av sig badshortsen och sa att han drömt om mig i månader men aldrig trott att detta skulle hända. Jag satte mig på huk och slickade runt hans ollon, ner längs med kuken och sedan tog jag ett tag runt hans pung och lekte med tungspetsen runt den också. Han stönade högt och sa att han kommer om jag fortsätter, och det ville han inte. Han lyfte upp mig, satte sig ner på bänken med mig i sitt knä. Med mjuka händer smekte han mina bröst, gav mig djupa tungkyssar, slickade på mina öronsnibbar och hals, och jag blev som gelé i hans famn. Han var ömsint, kärleksfull och tog god tid på sig. Hela tiden kände jag hans stånd mellan låren men han fortsatte bara att ge mig härliga kåta kyssar.

Det blev inget sex i bastun. Efter att ha kyssts och smekt varandra en lång stund, frågade han om jag ville följa med och äta lunch. “Jag vill inte att det här ska bli något sliskigt bastuknull”, sa han. “Låt oss äta och dricka lite gott, och sedan följer du med mig hem. Om du vill, förstås?” Jag satt där med pulserande fitta och ville helst ha honom med en gång, men jag log mitt sötaste leende och svarade att jag gärna åt både lunch och följde med honom hem.

Vår kåthet var helt crazy när vi efter en trånande lunch kom hem till honom. Han bar mig in i sovrummet och klädde av både mig och sig. Sedan dansade vi nakna med varandra tills vi inte klarade att vänta en sekund till. “Mmmm, du smakar som havet”, sa han. “Och du är lika våt”. Tungan gled mellan mina blygdläppar och letade sig längre och längre in. Han spände tungspetsen och snurrade den runt min klitoris på ett sätt jag aldrig varit med om förut. Han stod på knä framför mig när han tog tag om mina höfter, och med all sin kraft vräkte omkull mig på golvet. På några få sekunder genomgick den ömme försynte älskaren till ett vrålande, krävande djur, som ville ha allt på en gång! Jag hamnade på rygg och såg honom rakt i hans mörka, nästan svarta ögon, när han med all kraft trängde in i min våta fitta med sin stora och hårda kuk. Han fyllde upp hela min svulstiga grotta, och för en stund kändes det som att jag inte räckte till åt hans kraftiga påle, som han gång på gång dunkade in i mig. Jag stönade högt när han tryckte in sin kuk med hela sin längd i mig, gång på gång, och i ett enda tag vände han mig om och drog upp mig på alla fyra. Jag svankade och tog emot hela hans heta, pulserande kuk, när han trängde in i min fitta igen. Ett enda drag och han vrålade när han drog ut kuken och sprutade all sin varma säd över min rygg. Sperman droppade ner på golvet och bildade små pölar. Jag vände mig om och mötte hans nu lugna men lite skamsna blick. Han tittade bort och mumlade generat; “- Förlåt … jag har längtat så länge …”

Din alltid kåta och slampiga Hanna 😉

Tryck 9:an så pratar vi lite snusk.

Kom och ta mig

March 25, 2021

En strippas bekännelse

March 28, 2021