Blog / Mina älskare / Sexäventyr / Slynan i mig

Älskog hela helgen

Hoppas du haft en mysig kåt helg för det har jag haft tillsammans med en påle som stod rakt upp i två dagar. Nu är jag helt slutkörd men också skönt tillfredsställd.

Jag hade min alltid lika kåta älskare på besök över helgen. Vi bor inte i samma stad så vi träffas inte så ofta, men när vi gör det så tar vi igen alla missade dagar, och det med råge! Det finns nog inte en enda plats i mitt hem som inte vi har knullat på under de senaste dagarna. Vi bestämde oss för att bara stanna hemma, inte klä på oss några kläder utan bara gå omkring helt nakna. Det enda vi hade lust med var att spela skön musik, dansa, äta, dricka och knulla. Det sista alternativet gjorde vi ofta och länge!

Det kan lätt bli lite tråkigt om man hela tiden knullar på samma sätt – missionären, doggy style och cowgirl i all ära, men lite sexigare kan man ha det. För mig är det viktigt att krydda till sexlivet så att det inte blir slentrian. Det är ju bara fantasin som sätter gränser och eftersom vi är nyfikna så testade vi alla ställningar vi kunde komma på. Om du ännu inte har läst Kama Sutra så är det ett hett tips!

Eftersom jag verkligen älskar att bli slickad körde vi “fräcka krabban” och 69:an ståendes, några gånger. Det krävs ju att mannen är längre än man själv samt att har muskelstyrka.

En annan ställning som får igång mig är “gångjärnet”, en bakifrån ställning som är lite mer komplicerad än den vanliga. Men en ännu mer avancerad bakifrån-ställning är “grodan” som är en klar favorit, i alla fall när man som vi gillar bondage. Om du tänker dig att jag står på knä i sängen, med ansiktet och axlarna mot underlaget. Mina armar läggs mellan mina ben så att händerna ligger bredvid mina anklar, sedan binder man fast mina handleder med anklarna. Och i den ställningen är det inte mycket jag kan göra mer än bara ta emot. Så det gäller ju att man litar på varandra. Här kan man passa på att köra lite spanking samtidigt, om man känner för det 🙂 I den här ställningen kommer kuken djupt in både i fitta och anal vilket ger explosiva orgasmer.

Vi körde några Kama Sutra varianter också, men det berättar jag om en annan gång.

Het kyss från Hanna xx

Nakna svenska tjejer

June 22, 2021

Min nya outfit ...

June 28, 2021