Blog / Kåthet / Mina älskare / Sexäventyr / Slynan i mig

Aldrig utan rosor

Jag har en härlig älskare som brukar överraska mig med presenter lite då och då. Ibland kommer han med min favoritparfym, ibland har han köpt ett par sexiga trosor, och ibland har han med sig lyxiga chokladpraliner. Men vad han än överraskar mig med, så har han alltid med sig rosor. Alltid!

Han ringde mig i morse och frågade om vi kunde träffas en stund på dagen. Jag säger aldrig nej till skönt sex så givetvis tog jag mig tid för honom.

Han kysste mig med inlevelse medan han förde in sina händer under min kimono. Tungspetsen slickade innanför mina läppar samtidigt som han andades tungt. Det gick inte att ta miste på hur kåt han var.

Med van hand knäppte jag upp hans jeans och släppte ut den bultande kuken. Den var stenhård och jag ville känna den i mig med en gång. Han drog av mig kimonon, bar mig till sängen och gled ner mellan mina lår för att slicka mig riktigt våt. Jag vet att doften av kåt fitta gör honom galen och han vill aldrig sluta slicka.

Efter första orgasmen ville jag ha kuken långt och djupt inne i mig, så jag tog tag om hans huvud och drog honom varligt upp mot mitt ansikte och kysste hans fittsaftvåta mun samtidigt som jag tryckte mitt uppslickade sköte mot hans ollon som med lätthet gled in i mig.

“Ta mig hårt”, stönade jag rakt in i hans mun. “Knulla mig riktigt djupt!”

Med hårda snabba stötar tog han mig precis så som han vet att jag vill ha det. Han lyfte upp mina ben över sina axlar så att den hårda pålen kunde komma så långt in som det bara gick. Precis när mina fittmuskler började krampa runt honom, gav han upp ett vrål och sprutade kaskader av sperma djupt inne i mig.

En bättre lördagseftermiddag vet jag inte om man kan ha 😉

Din kåta Hanna

Allt mitt är ditt

March 25, 2022

Njutningen med dig

March 27, 2022